Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hororová noc Vittekovej ex: Záblesk a... Skoro ju zabila elektrina!

Módna dizajnérka Martina Grešová mala nepríjemný zážitok s elektrinou.
Módna dizajnérka Martina Grešová mala nepríjemný zážitok s elektrinou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pri manipulácii s elektrinou treba byť vždy stopercentne opatrný. No aj keď si človek dáva obrovský pozor, môže prísť k nešťastiu. Tomu sa len tak-tak vyhla expartnerka futbalistu Róberta Vitteka (39), módna dizajnérka Martina Grešová (34). Chcela si len nabiť notebook a zrazu... Obrovský záblesk. Skoro ju to zabilo!

Elektrina je dobrý sluha, ale zlý pán. Aktuálne to na vlastnej koži zistila bývalá priateľka futbalistu Róberta Vitteka, známa slovenská návrhárka Martina Grešová. Pri manipulácii s ňou bola maximálne opatrná, no napriek tomu takmer prišlo k veľkému nešťastiu. 

Galéria: Martina Grešová

„Práve ma skoro zabila elektrina. Išla som si nabiť laptop a ešte som ani úplne nestrčila nabíjačku do zástrčky a taký záblesk, že dovi,“ opísala hororové chvíle Grešová. „Tak si tu svietim sviečkami, lebo mi to nejde ani nahodiť vypínačmi. Mám vybitý mobil aj laptop. Krásny záver dňa,“ zhodnotila.

Na všetkom zlom však treba vidieť aj to dobré. „Ale aspoň žijem. P.S.: Môj brat už je na ceste zachrániť ma,“ dodala Martina, ktorej brat, vyučený elektrikár, ešte v noci opravil pokazenú zástrčku. No a ako sama po svojej skúsenosti dodala: „Dávajte si na seba pozor.“

Viac o téme: Martina Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu