Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vittekova EX je opäť zadaná: Podnikateľka zbalila TOHTO FEŠÁKA!

Martina Grešová s priateľom Zobraziť galériu (3)
Martina Grešová s priateľom (Zdroj: Világi Winery)

BRATISLAVA - Niekoľko známych tvárí si nedávno užilo výlet do vinárstva Világi Winery v obci Chľaba a nechýbala medzi nimi ani finalistka Miss Universe SR 2012 Martina Grešová. Tá priviedla aj svojho nového frajera!

Martina Grešová sa nechala zlákať na vinársky výlet, počas ktorého zažila gitarový koncert v autobuse, plavbu loďou po Dunaji a zážitky vyvrcholili večierkom nazvaným Mr. & Mrs. Frizzante párty, ktorý sa uskutočnil v butikovom vinárstve Világi Winery. Dobrodružstvo si však nevychutnávala len tak sama alebo s nejakou kamarátkou.

Galéria: Známe tváre na vinárskej párty

Világi Winery (Zdroj: Világi Winery)

Medzi ďalšie známe tváre, ktoré si užívali šarmantné bublinky perlivých vín Mr. & Mrs. Frizzante, priviedla svojho nového priateľa. Dizajnérka a bývalá finalistka súťaže krásy kedysi chodila s futbalistom Robom Vittekom, šéfkuchárom Andreom Enom a naposledy s fotografom Pavlom Bobekom. 

Dizajnérka Martina Grešová s novým priateľom
Zobraziť galériu (3)
Dizajnérka Martina Grešová s novým priateľom  (Zdroj: Világi Winery)

Teraz ale zamilovane hľadí na tohto muža, ktorý sa podľa našich informácií volá Kryštof. Od Martiny sme sa snažili zistiť viac, ale na naše otázky zatiaľ nereagovala. Svojou novou láskou sa však už stihla pochváliť aj na sociálnej sieti. „Ó, gratulujem k fešákovi, zaslúžite si to,” komentovala ich spoločnú fotografiu istá Katarína. A v podstate všetci sa zhodli, že sa títo dvaja k sebe mimoriadne hodia. Čo poviete?

Nový priateľ Martiny Grešovej
Zobraziť galériu (3)
Nový priateľ Martiny Grešovej  (Zdroj: Világi Winery)

 

Viac o téme: Martina Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu