Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajomstvo markizáckeho Survivora: Táto známa Slovenka to ODMIETLA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Markizácka šou Survivor prebieha aj za účasti známych tvárí a influencerov. Ako to však už býva, televízii sa nepodarilo získať každého, koho oslovila.

Markizácky Survivor je už v plnom prúde, no až teraz vysvitlo, že televízia chcela pôvodne angažovať aj jednu zo svojich bývalých tvárí. Katarína Štumpfová bola dlhé roky súčasťou Let’s Dance. V aktuálnom ročníku sa síce neobjaví, no Markíza ju chcela vidieť v šou na exotickom ostrove. 

Tajomstvo markizáckeho Survivora: Táto
Zobraziť galériu (3)

V tomto prípade ale kráska povedala rázne nie. Vysvitlo to pri otázke od fanúšika, ktorý zisťoval, či by do takej súťaže vôbec išla. „Dostala som aj ponuku, ale toto by som v žiadnom prípade nedala,” priznala tanečnica, ktorá je síce zvyknutá na drinu, ale šou o prežití na ostrove sa jej už zdá priveľa. 

Samozrejme, úplne hlavným dôvodom bola jej malá dcéra Izabela. Tá v apríli oslávi len druhé narodeniny. „Nikdy by som od malej neodišla na dlhšie,” uviedla Katka a s humorom dodala, že od nej neodíde, ani keď bude mať 15 rokov. 

Tajomstvo markizáckeho Survivora: Táto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Druhým dôvodom bola spomínaná náročnosť šou. „Dlho som pracovala na sebe a na tom, aby som bola tam, kde som teraz. A nevidím dôvod, prečo by som mala klesať na dno svojich síl,” vyhlásila tanečnica. 

Viac o téme: Katarína ŠtumpfováKatarína Jakeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu