Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

NAJHORŠIE Vianoce českej herečky: Slávny manžel navždy odišiel... ZA MILENKOU!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Nič horšie jej nemohol urobiť! Česká herečka Dana Homolová (70) oslavuje svoje narodeniny pár dní pred Vianocami. Toto kúzelné obdobie však pre ňu má trpkú príchuť. Svoj podiel na tom má jej nemenej slávny exmanžel Václav Vydra (65). Pozrite sa, prečo!

Václav Vydra je v našich končinách dobre známy. Obľúbený český herec si získal srdcia divákov ako Pepan Novák v komédii Kameňák a jej pokračovaniach. Dlhé roky má po svojom boku herečku Janu Bouškovú, s ktorou však svoju lásku spečatili svadbou až v roku 2006. 

Václav Vydra bol do Jany Bouškovej zamilovaný už ako 17-ročný.
Zobraziť galériu (6)
Václav Vydra bol do Jany Bouškovej zamilovaný už ako 17-ročný.  (Zdroj: profimedia.sk)

V čase, keď sa začal písať príbeh lásky tejto dvojice, bol Vydra ženatý s inou herečkou. A to s Danou Homolovou. Tú po spoločných deviatich rokoch, z toho 7 boli manželia, definitívne opustil na Štedrý deň v roku 1983. „On celoživotne miloval Bouškovú, potom sa zamiloval do mňa. Keď zomrel jej partner - Petr Svojtka, ktorého prešla električka, tak jej so všetkým pomáhal, až u nej napokon zostal. Odišiel na Štedrý deň v roku 1983 so slovami, že ma má stále rád, ale že Jana ho potrebuje,” uviedla v minulosti pre denník Blesk Homolová. Tá po rozvode zostala sama a pre médiá viackrát priznala, že Vianoce vôbec neoslavuje. Nuž, nečudo.

Dana Homolová oslávila 19. decembra svoje 70. narodeniny. Menšiu oslavu usporiadala v predstihu v pražskom Divadle U Hasičů, kam jej prišli gratulovať hereckí kolegovia a priatelia. 

Dana Homolová dostala v roku 1983 od manžela k narodeninám a Vianociam ten najhorší dar.
Zobraziť galériu (6)
Dana Homolová dostala v roku 1983 od manžela k narodeninám a Vianociam ten najhorší dar.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Václav VydraDana Homolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu