Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vdovec 9 rokov po smrti Ivety Bartošovej (†48) priznáva: TOTO je dôvod, prečo som jej dával alkohol!

Josef Rychtář vraj Ivete MUSEL podávať alkohol! Zobraziť galériu (3)
Josef Rychtář vraj Ivete MUSEL podávať alkohol! (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Celých 9 rokov potreboval vdovec po Ivete Bartošovej (†48) na to, aby dokázal prehovoriť o tom, prečo svojej manželke, závislej od liekov a pitia, podával alkohol. Verejnosť ho aj kvôli tomu vnímala ako osobu, ktorá hviezdnej speváčke ubližovala. Josef Rychtář (64) však tvrdí, že jej naopak pomáhal... Alkohol jej vraj podávať skrátka musel!

V utorok sa v pražskej Lucerne konala slávnostná premiéra pokračovania minisérie o Ivete Bartošovej. Pozvanie dostal jej syn Artur Štaidl, no jej manžel Josef Rychtář nie. Verejnosť ho vníma ako agresora a človeka, ktorý slávnej speváčke ubližoval. Dôkazom má byť aj fakt, že sa blondínka rozhodla svoj život ukončiť práve v deň jeho narodenín. 

Galéria: Speváčka Iveta Bartošová

Až 9 rokov od jej smrti sa vdovec rozhodol otvorene prehovoriť o tom, ako to celé bolo... Aj kvôli tomuto ho vraj verejnosť vnímala ako agresora. „Pokial by som dnes mal s odstupom času nejak vyhodnotiť spolužitie s Ivetkou, myslím, že som mal iným spôsobom komunikovať s médiami,“ uznal Rychtář. „Hádzal som všetky média do jedného vreca a niekedy soms a aj ja potom správal agresívne,“ pokračoval Josef. Dodal však, že všetko bolo len na ochranu Ivety. 

Vdovec 9 rokov po
Zobraziť galériu (3)

Jeho správanie však o ňom vytvorilo obraz agresívneho človeka. A na pozitívnom dojme z neho nepridával ani fakt, že svojej manželke, závislej od pitia a liekov, podával alkohol. „Vtedy v Taliansku mi lekári povedali, že na to, aby sme ju do Češka doviezli, musí mať v tele nejakú hladinu alkoholu, inak by mala zakzvaný abstinenčný záchvat, ktorý by mohol privovodiť aj smrť,“ vysvetlil Rychtář.

„Tak som jej po ceste domov kupoval biele víno, ktoré som jej miešal s vodou. Robil som jej taký strik, aby tam mala minimum alkoholu, ale zároveň ju to neohrozilo na živote,“ opísal situáciu. A napokon sa mu vraj Ivetu podarilo dostať do úplnej triezvosti. Dokonca aj v osudnú chvíľu vraj bola úplne "čistá". „Pri pitve nebolo zistené požitie alkoholu alebo nejakých liekov. Na jednej strane ma to veľmi uspokojilo,“ dodal Rychtář. 

Vdovec 9 rokov po
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Iveta BartošováJosef Rychtář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu