Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

MEGA sito na Markíze: Za posledné dva dni skončili traja ľudia… A bude to ešte horšie!

Markizácka šou Love Island čoskoro končí. Zobraziť galériu (5)
Markizácka šou Love Island čoskoro končí. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KANÁRSKE OSTROVY - Už celé dva mesiace televízia Markíza vysiela na Voyo reality šou plnú vášne Love Island. Súťažiaci majú pred sebou už len posledný týždeň v závere ktorého sa dozvieme meno víťaza celého projektu. Vo vile je však stále plno... Začína preto veľké sito - za posledné 2 dni skončili traja ľudia. A týmto to nekončí!

Markizácka šou Love Island sa vysiela už takmer dva mesiace a medzi divákmi sa teší veľkému úspechu. No napriek tomu, že je na obrazovkách takmer denne, fanúšikovia a zrejme ani samotní súťažiaci nemajú v pravidlách úplne jasno. Základom bolo, byť v páre. 

No ani to nebolo zárukou istého miesta vo vile. Stačilo, že diváci zahlasovali a vypadnúť mohol naozaj ktokoľvek. Stále však do šou prichádzali noví a noví ľudia, ktorí mali vzťahy pôvodných obyvateľov otestovať. Posledný "bombshell" prišiel len pred týždňom. 

Len v piatok vypadla Aicha.
Zobraziť galériu (5)
Len v piatok vypadla Aicha.  (Zdroj: Tv Markíza)

Do konca projektu však zostáva posledný týždeň, na konci ktorého sa máme dozvedieť meno víťaza. A tak začalo superrýchle sito. Len v piatok vypadla mulatka Aicha, ktorú domov poslali diváci svojim hlasovaním a v pondelok bol už ďalší vyhadzov. V ohrození boli dvaja muži.

A z tých si Mirka, ako jediná single žena, musela vybrať. Vybrala si Honzu, ktorý ešte do piatka tvoril pár s Aichou. To ale znamenalo definitívny koniec pre Filipa, ktorý sa vo vile zdržal len týždeň. Súťažiaci si mysleli, že aspoň na chvíľu majú od nepríjemných správ pokoj. 

V poslednej epizóde vypadol posledný bombshell Filip.
Zobraziť galériu (5)
V poslednej epizóde vypadol posledný bombshell Filip.  (Zdroj: TV Markíza)

Lenže už o deň neskôr prišiel ďalší vyhadzov - tentokrát museli hlasovať samotní súťažiaci vo vile. Mali označiť spomedzi seba pár, ktorý má najmenšiu šancu sa zamilovať. A vo svojom výbere mali jasno. Keďže Sam a Naomi svoj vzťah uzavreli ako dobré kamarátstvo, v projekte skončili.

Do veľkého finále zostáva už len pár dní a vo vile sú stále štyri páry - Martin a Laura, Pítr a Gabriela, Nikol a Vilém a Mirka a Honza. Vyzerá to tak, že to súťažiaci budú mať v najbližších dňoch ešte veľmi pestré.  

Pár hodín po Filipovi museli z vily odísť aj Sam a Naomi.
Zobraziť galériu (5)
Pár hodín po Filipovi museli z vily odísť aj Sam a Naomi.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu