Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Veľké FINÁLE markizáckeho Love Island: O výhru bojujú tieto tri páry... Dnes sa o všetkom rozhodne!

Veľké finále Love Island už dnes večer. Zobraziť galériu (11)
Veľké finále Love Island už dnes večer. (Zdroj: Tv Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Dlhé mesiace boli zatvorení vo vile na Kanárskych ostrovoch s jediným cieľom - nájsť lásku svojho života. Trom párom sa to zdanlivo podarilo. No a práve tie sa už dnes večer stretnú vo veľkom finále šou Love Island. Prinášame vám rozhovory s nimi - Kto hneď plánuje spoločné bývanie? A kto si na to chce rok - dva počkať?

Za najstabilnejší a zároveň najsilnejší pár súťaže sú považovaní Slovenka Laura a Čech Martin. Práve oni plánujú hneď po návrate do reality život v spoločnej domácnosti. Laura priznala, že sa chce presťahovať za Martinom do Čiech. Vypočujte si celý rozhovor.

Rozhovor s Laurou a Martinom pred veľkým finále Love Island (Zdroj: Tv Markíza)

Nikol a Vilém hovoria, že sa majú úprimne radi a pokračovať vo vzťahu plánujú aj doma. Nikol však žije v Prahe a Vilém v Olomouci a nateraz to nijak meniť neplánujú. Mestá sú však od seba vzdialené len 2 hodiny cesty, a tak to žiadnou prekážkou nie je. Spoločné bývanie plánujú tak o rok - o dva. Viac sa dozviete v rozhovore. 

Rozhovor s Nikol a Vilémom pred veľkým finále Love Island (Zdroj: Tv Markíza)

Gabriela a Pítr majú tiež v pláne pokračovať vo svojom vzťahu aj v realite. Gabrielini rodičia sa na Pítra už tešia a radi ho príjmu do rodiny. Rovnako tomu je aj v prípade Pítrovej mamy. Gabriela plánuje bývať v Prahe, kde žije aj Pítr... Ten je, mimochodom, veľký vtipálek. Veď pozrite vo videu. 

Rozhovor s Gabrielou a Pítrom pred veľkým finále Love Island (Zdroj: Tv Markíza)

O víťaznom páre, ktorý vyhrá 75 tisíc eur sa rozhodne už dnes večer vo veľkom finále. To prebehne o 22:15 na streamovacej platforme Voyo, ale aj na televízii Markíza a českej Nove. 

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu