Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ŠOKUJÚCE PRIZNANIE markizáckeho moderátora: Prišiel o rodinu... Chcel sa zabiť!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Otvoril svoju trinástu komnatu! Martin Šmahel (39) má momentálne mnohých priaznivcov medzi divákmi markizáckej Farmy. Ako moderátor relácie Farma Xtra totiž za asistencie hostí vtipne hodnotí dianie na televíznom statku. Len málokto ale zrejme vedel, že usmievavý fešák si v minulosti prešiel mimoriadne náročným obdobím.

Fitnessák, fanúšik markizáckej Farmy, model a vegán... To sú vybrané z aktivít, ktorým sa Martin Šmahel venuje. Aktuálne sa ale zaradil medzi jedincov, ktorí hovoria o tom, že riešiť vážne problémy s terapeutom, či vyhľadať pomoc odborníka nie je vôbec hanba. 

Pri tej príležitosti dokonca sám prehovoril o svojej vlastnej skúsenosti. „Mal som pocit, že niekto cudzí mi predsa nemôže poradiť. Terapeut mi dal iný pohľad na vec,” prezradil svojim priateľom a priaznivcom Šmahel. Pomoc odborníkov vyhľadal v čase, keď sa mu rozpadlo manželstvo s markizáckou moderátorkou Miriam Kalisovou. 

Láska Martina Šmahela a Miriam Kalisovej sa skončila napokon rozvodom.
Zobraziť galériu (6)
Láska Martina Šmahela a Miriam Kalisovej sa skončila napokon rozvodom.

„Porozvodové rozdelenie rodiny a oddelené žitie od dieťaťa som znášal naozaj ťažko,” priznal po rokoch Martin, ktorý má s Kalisovou dcérku Miu. „Mal som pocit, že som často sám, že nikomu nebudem chýbať. Dokonca som mal často aj pomyslenie na samovraždu,” prekvapil otvorenosťou. 

VIDEO: Martin Šmahel otvoril svoju trinástu komnatu. 

Martin Šmahel a Miriam Kalisová mali svadbu v lete 2012. Dcérka Mia sa im narodila v novembri 2013. A hoci dvojica pôsobila ako harmonický a šťastný pár, koncom roka 2016 priznali rozchod. Súd ich v lete 2017 rozviedol. 

Šmahel má aktuálne po svojom boku partnerku Beátu, ktorá mu v lete 2019 porodila dcérku Emku. 

FOTO: Martin Šmahel so svojimi láskami.

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu