Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasmina Alagič mala na mále: Obrovský STRACH… Skoro som sa DOS*ALA!

 Skoro som sa DOS*ALA! Zobraziť galériu (4)
Skoro som sa DOS*ALA! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Keď sa Jasmina Alagič Vrbovská stala moderátorkou aktuálnej série Česko Slovensko má talent, neskrývala radosť. Celý tento projekt ju mimoriadne baví, s kolegom Davidom Gránskym si sadli úplne perfektne, no a nadšená je aj z vystúpení súťažiacich. Ibaže najnovšie jej nekonečnú nálož pozitívnej energie vystriedal veľký strach!

Do šou totiž prišiel zahraničný umelec, ktorý vymetá Talenty na celom svete, získal už niekoľko zlatých bzučiakov a svoj talent sa rozhodol predviesť a na Slovensku. Do svojej šou však nečakane zakomponoval aj Jasminu a Davida, ktorí sa mali postaviť pred terč, kam sa chystal vrhať nože. A úsmev pôvabnej moderátorky razom vymenil šokovaný výraz a strach v očiach. 

Jasmina Alagič mala na mále: Obrovský STRACH… Skoro som sa DOS*ALA! (Zdroj: TV JOJ)

„A tak sme si s trošku vyšli z komfortnej zóny a zároveň sa aj trošku dos*ali od strachu, prepáčte, nedá sa to krajšie vyjadriť,” okomentovala to Jasmina, keď na svojom Instagrame zverejnila video svojej spoluúčasti na vystúpení. A napätý moment, kedy jej pred tvárou lietali dýky, vraj okomentovala aj jej mamina. „Ako povedala: “Jasmina, ty nevieš držať hubu, ani keď po tebe hádžu nože,” dodala moderátorka. 

A že mala skutočne strach, si môžete pozrieť vo videu vyššie! 

Jasmina Alagič mala na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jasmina Alagič mala na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu