Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovský ŠKANDÁL v promi rodine: Spevák FYZICKY ZAÚTOČIL na svokru!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Čo sa to stalo?! Vyzerá to tak, že rodinné nezhody sú bežné nielen u obyčajných smrteľníkov, ale aj v celebritných famíliách. Značný škandál sa momentálne spája s mamou slávnych modeliek Hadidových a spevákom Zaynom Malikom.

Šokujúce obvinenia a potom... Rozchod! Modelka Gigi Hadid a spevák Zayn Malik sa v septembri minulého roka stali rodičmi dievčatka, ktorému dali meno Khai. Kráska ju priviedla na svet v domácom prostredí a pôrod trval zhruba 14 hodín. 

Zayn Malik a Gigi Hadid
Zobraziť galériu (7)
Zayn Malik a Gigi Hadid  (Zdroj: SITA)

Gigi a Zayn tvorili pár od roku 2015 a majú za sebou viacero rozchodov. A hoci pôsobili ako šťastná rodinka, najnovšie informácie dokazujú, že to v ich vzťahu nebolo až také ružové. Dvojca sa podľa medializovaných informácií opäť rozišla. 

Svoj podiel na tom nepochybne má incident, ku ktorému v uplynulých dňoch došlo. Podľa zdroja portálu tmz.com Malik vraj fyzicky napadol mamu svojej partnerky Yolandu Hadid. Spor údajne nastal kvôli najmladšej členke rodiny - vnučke Khai. 

FOTO: Yolanda Hadid s milovanou vnučkou Khai. 

Yolanda sa k spomínanému útoku nevyjadrila. Malik však poskytol svoje stanovisko portálu tmz.com. „Rozhodne popieram, že by som udrel Yolandu Hadid. V záujme mojej dcéry odmietam poskytnúť akékoľvek ďalšie podrobnosti a dúfam, že Yolanda prehodnotí svoje falošné obvinenia a pohne sa smerom k vyriešeniu týchto rodinných problémov v súkromí,“ uviedol Malik.

Gigi Hadid konflikt svojho partnera a matky nekomentovala. Požiadala však verejnosť o to, aby rešpektovala ich súkromie a dodala, že sa sústreďuje najmä na to, čo je najlepšie pre jej dcérku. 

VIDEO: Yolanda Hadid na otázky týkajúce sa konfliktu so Zaynom Malikom nijako nereagovala. 

Yolanda Hadid na otázky týkajúce sa konfliktu so Zaynom Malikom nijako nereagovala (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: YolandaGigi HadidZayn Malik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu