Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Alec Baldwin usmrtil kameramanku (†42): PRVÉ VYJADRENIE po tragédii... Moje srdce je zlomené!

Americký herec Alec Baldwin. Zobraziť galériu (5)
Americký herec Alec Baldwin. (Zdroj: twitter.com/Fox News Pakistan)

LOS ANGELES - Dnes ráno doslova celý svet šokovala správa, že americký herec Alec Baldwin (63) vo štvrtok počas nakrúcania filmu Rusť nešťastnou náhodou smrteľne postrelil kameramanku a vážne zranil režiséra, ktorý je v kritickom stave v nemocnici.

K tragédii došlo pri natáčaní westernu s názvom "Rust", v ktorom Baldwin stvárňuje hlavnú úlohu.Halyna Hutchins a Joel Souza "boli postrelení, keď zo zbrane vystrelil Alec Baldwin," uviedol šerif okresu Santa Fe. Zbraň bola používaná ako rekvizita, pričom bezprostredne po streľbe mal otrasený Baldwin len v šoku opakovať: "Prečo ste mi dali nabitú zbraň?!"

Postrelenú 42-ročnú kameramanku previezli vrtuľníkom do nemocnice, kde napokon zraneniam podľahla. Muža, režiséra filmu, so zraneniami (48) previezla sanitka do inej nemocnice. Jeho stav je v súčasnosti kritický. Polícia prípad vyšetruje s cieľom zistiť jeho presné okolnosti. V súvislosti s incidentom nebolo vznesené dosiaľ žiadne obvinenie.     

Herec sa aktuálne k celej tragédii prvýkrát vyjadril. Slová plné smútku zverejnil na sociálnej sieti Twitter. Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili môj šok a smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá si vyžiadala život Halyny Hutchins, manželky, matky a našej hlboko obdivovanej kolegyne.Plne spolupracujem s políciou pri vyšetrovaní toho, ako k tejto tragédii došlo, a som v kontakte s jej manželom a ponúkam jemu, ako aj jeho rodine, svoju podporu. Moje srdce je zlomené pre jej manžela, ich syna a všetkých, ktorí Halynu poznali a milovali," napísal zdrvený herec v príspevku, ktorý má v tomto momente tisíce zdieľaní a komentárov. 

Alec Baldwin
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

Viac o téme: StreľbaAlec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu