Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Priznanie Penny z Teórie veľkého tresku: Do Leonarda sa zabuchla OKAMŽITE… Veľké napätie počas natáčania!

Johnny Galecki a Kaley Cuoco Zobraziť galériu (3)
Johnny Galecki a Kaley Cuoco (Zdroj: Columbia Broadcasting System (CBS))

LOS ANGELES - Seriálová Penny z Teórie veľkého tresku, herečka Kaley Cuoco (36), v novej knihe prezradila, že sa prakticky okamžite zamilovala do kolegu Johnnyho Galeckiho (47), ktorý stvárnil Leonarda. Obaja však v tom čase mali partnerov... Natáčanie tak sprevádzalo obrovské napätie!

Seriál Teória veľkého tresku sa dodnes teší veľkej popularite. Príbehy štyroch vedcov a ich krásnej susedky Penny si za roky vysielania našiel obrovskú základňu skalných fanúšikov. Málokto však vie, že tak, ako láska zahorela medzi pohľadnou blondínkou a nemožným šprtom Leonardom v televíznom počine, tak bola dvojica do seba zaľúbená aj v realite. 

Galéria: Kaley Cuoco

Herečka Kaley Cuoco v novej knihe The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series prezradila, že do svojho kolegu sazamilovala prakticky okamžite. „Hneď na začiatku som sa do neho veľmi zabuchla. Ani som sa to nesnažila skrývať,“ priznala blondínka. Malo to však jeden veľký háčik: „Obaja sme v tom čase chodili s niekym iným, ale ja som mala oči len pre Johnnyho. Keď som potom zistila, že sa mu tiež páčim, povedala som si: O-ou, toto bude problém.“

Kým sa dvojica dala dokopy aj v realite, natáčanie sprevádzalo obrovské napätie. „Vo všetkých tých scénach, než sme sa dali dokopy, bolo jasné, že tam niečo je. Mali sme silnú chémiu a navzájom sme sa jeden druhému páčili. To bolo po celú prvú sériu, než sme sa dali dokopy naozaj,“ popísala. Obrovský problém vraj dvojica mala aj pri stvárnení prvej pusy pred kamerami. 

Priznanie Penny z Teórie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Columbia Broadcasting System (CBS))

„Bola som veľmi nervózna ak opred našou prvou pusou pred kamerou, tak pred tou v reálnom živote. Bozkávala som ho ako Penny ešte než sme si spolu začali... Je to zvláštne, keď ešte do niekoho zamilovaný a ako herec sa s ním musíte bozkávať,“ popísala. Zlom vraj nastal v 14. epizóde 1. série, kedy Leonard zachránil Penny z výťahovej šachty. Vtedy to medzi nimi zaiskrilo tak silno, že to ďalej nešlo ignorovať. 

„Niečo sme cítili, áno. Práve tam došlo k veľkému obratu v našom vzťahu. V tej chvíli sme obaja, ona aj ja vedeli, že k sebe niečo cítime a že to bude našu prácu viac komplikovať neustála snaha to polačiť, než to priznať a poddať sa tomu,“ vyjadril sa Johnny s tým, že potom to už išlo rýchlo. Kolegyňu pozval na drink cez SMS a hneď v bare padla prvá pusa a na parkovisku hneď ďalšia. 

Johnny Galecki, Melissa Rauch
Zobraziť galériu (3)
Johnny Galecki, Melissa Rauch

Viac o téme: Kaley CuocoTeória veľkého treskuJohnny Galecki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu