Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Je to definitívne: Po silvestrovskej svadbe - prominentný ROZVOD!

Kaley Cuoco s manželom Ryanom Sweetingom Zobraziť galériu (8)
Kaley Cuoco s manželom Ryanom Sweetingom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Kaley Cuoco, známa najmä zo seriálu Teória veľkého tresku, požiadala súd, aby ju rozviedol s manželom, tenistom Ryanom Sweetingom. Informoval o tom magazín People, ktorý sa v pondelok dostal k rozvodovým papierom. Podľa slov samotnej blondínky sa dvojica rozišla už začiatkom septembra.

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z kalifornského Camarilla uviedla v dokumentoch ako dôvod rozpadu vzťahu neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. Podľa jej slov sa rozišli 3. septembra. Dvojica oznámila rozchod v piatok prostredníctvom hovorcu.

Pár sa zasnúbil v septembri 2013 po troch mesiacoch randenia. Zosobášili sa 31. decembra 2013, pričom mesiac pred obradom podpísali predmanželskú zmluvu. O tom, že v ich vzťahu nie je niečo v poriadku, sa šepkalo už od apríla tohto roka. Cuoco však popierala, že by mali s manželom nejaké problémy. 

Herečka a 28-ročný tenisový hráč sa spolu naposledy objavili na verejnosti 10. septembra. Predtým, než prostredníctvom hovorcu ohlásili svoj rozchod, zmazala Cuoco zo sociálnych sietí spoločné fotografie s manželom. Podobne sa zachoval aj Sweeting, keď zmazal všetky fotografie, ktoré zverejnil prostredníctvom služby Instagram. Okrem toho si tiež deaktivoval účet na sociálnej sieti Facebook. 

Kaley Christine Cuoco-Sweeting sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Známa je však najmä ako Penny z obľúbeného sitkomu Teória veľkého tresku (2007). Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 

 

Viac o téme: Kaley CuocoRayn Sweeting
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu