Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Detský KRÁĽ Miro Jaroš v ŠOKU: Nepríjemný budíček... Zásah POLÍCIE!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (2)
Miro Jaroš (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Poriadne nemilé prekvapenie čakalo dnes ráno na speváka Mira Jaroša (43). Ten je momentálne na koncertnom turné, v rámci ktorého robí radosť deťom po celom Slovensku. Dnes by mal vystúpiť vo Veľkom Krtíši... Avšak spolu s kapelou musia čeliť nepríjemným problémom. Vykradli ich!

Miro Jaroš sa síce zviditeľnil v speváckej šou SuperStar, avšak oveľa väčší úspech, než tvorbou pre dospelých, zaznamenal ako interpret pre deti. Tie ho priam milujú a každý z jeho koncertov je plný nadšených detských tvárí a často sa priam utrhnú z reťaze aj niektoré mamičky. 

Miro Jaroš
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Rodák z Tepličky nad Váhom vystupuje nielen na Slovensku, ale aj v susednej Českej republike. Spolu s kapelou mali v rámci turné vystúpiť aj vo Veľkom Krtíši. V ten deň ich však čakalo príšerné prebudenie. 

„Ráno nepríjemne prekvapilo. V noci nám z auta ukradli hudobné nástroje. Klavír aj bicie. Robíme všetko pre to, aby sme koncerty odohrali. Držte nám palce,” oznámil na sociálnej sieti Facebook obľúbený detský interpret, ktorý pridal aj zábery rozbitého skla na aute, i fotku, ktorá ho zachytáva vo chvíli, keď vzniknutý problém rieši s mužmi zákona. 

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu