Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hokejista recitoval, Lasica (†81) ho vysmial: Lintner spomína na legendu… TOTO bolo od neho neskutočné gesto!

Richard Lintner si tiež zaspomínal na legendárneho Milana Lasicu. Zobraziť galériu (4)
Richard Lintner si tiež zaspomínal na legendárneho Milana Lasicu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Správa o náhlej smrti legendárneho Milana Lasicu (†81) zasiahla celé Slovensko. Mnohí sa preto začali deliť o milé spomienky spojené s legendou. Jednu zverejnil aj bývalý hokejista Richard Lintner (43). Herec bol totiž začiatkom júna hosťom jeho šou Citronáda. Športovec sa tam snažil recitovať Detvana... Lasica ho vysmial. Ale toto bolo od neho neskutočné gesto!

Keď Slovensko obletela správa o šokujúcej smrti Milana Lasicu, bývalý hokejista Richard Lintner si zaspomínal na svoje stretnutie s legendou. To sa uskutočnilo ešte začiatkom júna, priamo v športovcovej live šou Citronáda. Generálny riaditeľ slovenskej športovej ligy sa vo videu snaží recitovať Detvana. Faktom je, že mu to nejde tak dobre, ako študovanému hercovi. No a to Lasicu úprimne pobavilo. 

Galéria: Milan Lasica

Umelec však dokázal človeka aj vysmiať s noblesou a tak, aby dotyčnému ani nenapadlo, že by ho to mohlo akokoľvek uraziť. A to bol prípad aj Lintnera. Naopak, ten si vážil, že Lasica vôbec prišiel. „To, že prijal pozvanie do môjho programu, bolo od neho neskutočné gesto a zároveň pre mňa nezabudnuteľný zážitok,“ vyjadril sa pre Topky.sk Lintner. 

„Mal som príležitosť stretnúť pána Lasicu a porozprávať sa s ním hlavne na našom pravidelnom tatranskom charitatívnom golfovom turnaji. Vždy ma fascinovalo, že čokoľvek kedy vyslovil, celé okolie, či dokonca celý národ bral automaticky a právom ako absolútnu pravdu,“ zaspomínal si na stretnutia s Lasicom bývalý hokejista. Súcitíme celá rodina s pani Magdou a všetkými blízkymi. Odišiel nenahraditeľný človek,“ dodal.

Viac o téme: Milan Lasica Richard Lintner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu