Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šokujúce PRIZNANIE kontroverzného Čecha (86): Na Slovensku má polročného syna!

Jan Saudek Zobraziť galériu (7)
Jan Saudek (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Toto tušil málokto! Slávny fotograf a maliar Jan Saudek (86) rozhodne patrí medzi najkontroverznejšie postavičky českého šoubiznisu. Verejnosti je dobre známa jeho záľuba v ženách kyprých tvarov a je o ňom tiež známe, že má deti ako smetí. Sám s radosťou hovorí, že ani presne nevie, koľko ich vlastne je. V najnovšom rozhovore priznal, že jeho najmladší potomok, len polročný synček, žije na Slovensku.

Jan Saudek v uplynulých dňoch zavítal do spoločnosti. V predajni Českej mincovne sa konala jeho autogramiáda a slávnostne tam krstil svoje pamätné mince. Počas rozhovoru pre portál super.cz prišla reč i na jeho súkromie. 

A to je skutočne zaujímavé. Saudek sa netají mnohými milostnými avantúrami. Svojho času mal dokonca pomer s jednou zo svojich dcér - Karolínou, ktorá bola závislá na alkohole a drogách. 


Nechutné priznanie zvrhlého fotografa Saudka (84): Dieťa s vlastnou dcérou!


Výstredný fotograf s pokojom v hlase bežne hovorí, že vlastne netuší, koľko má detí. Odhaduje sa, že ich je asi 16. „Moje deti vyrástli, sú na dôchodku alebo spáchali samovraždu. Detí je plný dom. Kedysi som dcére kúpil štvorposchodovú vilu a je to plné malých detí. Vidieť ich je veľmi povznášajúce, pretože sú úplne hlúpe. A nejaký starý dedko, ktorý na nich prispieva, ich vôbec nezaujíma,” poznamenal Saudek 

Ten počas rozhovoru poriadne prekvapil, keď dostal otázku, koľko rokov má jeho najmladší potomok. „Mám teraz dieťa na Slovensku. Jonatána. Pred týždňom mal pol roka,” prekvapil fotograf, ktorý je ženatý. 

S manželkou Pavlou má tri deti - Matěje (13), Annu Mariu (11) a Josefínu (5). Novinárov samozrejme zaujímalo, čo na ďalšie nemanželské dieťa svojho muža hovorí. „Ja som im pri tom nesvietila. Ale trúsil tú správu už pred časom. Ale tak, čo už. Vďaka za každý nový život. Hlavne, nech je dieťa šťastné tak, ako sú so svojím otcom šťastné naše deti,” povedala pre blesk.cz.

Jan Saudek s manželkou Pavlou a ich deťmi.
Zobraziť galériu (7)
Jan Saudek s manželkou Pavlou a ich deťmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jan Saudek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu