Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odvážny záber po plastike: FOTO Markizáčka ukázala HOLÉ ŠTVORKY!

FOTO Markizáčka ukázala HOLÉ ŠTVORKY! Zobraziť galériu (5)
FOTO Markizáčka ukázala HOLÉ ŠTVORKY! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Stáva sa z nej celkom iná žena! Nicoletta Tóthová sa ešte v roku 2019 zúčastnila Farmy 11 a rozhodne patrila medzi najvýraznejšie postavičky celej tejto série. Hoci nebola žiadna vyumelkovaná sexbomba, nepreháňala to s mejkapom a divákom jej vzhľad prišiel pomerne prirodzený, zaujala svojim podrezaným jazykom, temperamentom aj vzťahom s farmárskym kolegom. A teraz...

Vzťah Niky a Martina Mihalčina alias "Robiňa" síce v realite dlho nevydržal, no Nikol v súkromí nezaháľala. Naplno sa vrhla späť k svojim pracovným povinnostiam a na Instagrame si vybudovala celkom slušnú základňu sledovateľov. Tých po krachu vzťahu prekvapila nečakaným rozhodnutím. Bývalá farmárka, ktorá pôsobila suverénne a spokojne sama so sebou, si nechala urobiť plastiku. 

Nicoletta Tóthová počas Farmy 11
Zobraziť galériu (5)
Nicoletta Tóthová počas Farmy 11  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Objektom chirurga sa ešte počas minulého roka stali jej prsia, zväčšiť si ich nechala rovno o dve veľkosti. Do hrudníku jej vložili implantáty s objemom 500 ml, no a tak skočila z dvojok rovno na štvorky. Hoci mala prvé dni veľké bolesti a vylepšenie hrudníka si musela odtrpieť, dnes už svoje nové vnady pyšne vystavuje. 

Z Nicoletty sa stala poriadna sexica
Zobraziť galériu (5)
Z Nicoletty sa stala poriadna sexica  (Zdroj: Instagram )

Nikol po vypadnutí z Farmy pôsobila čoraz odvážnejšie, začala sa omnoho viac starať o svoj vzhľad a na sociálnej sieti celkom rada provokuje aj pikantnejšími zábermi. No a pri jednom takom nechala vyniknúť aj svoje vylepšené prednosti. Brunetka v prírode odhodila podprsenku a... Aha, čo pod ňou skrývala! 

Viac o téme: FarmaNicoletta Tóthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu