Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská speváčka v slzách: Babka aj otec zomreli v jeden deň... Z tej bolesti takmer skolabovala!

Bolestivé slová o tom, čo prežívala! Zobraziť galériu (6)
Bolestivé slová o tom, čo prežívala! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ešte koncom mája sme písali o tom, že slovenská speváčka Simona Hegerová prežíva najťažšie obdobie vo svojom živote. Počas jedného dňa prišla o dvoch najbližších ľudí. Najprv jej zomrela babička a o chvíľu na to jej život uštedril ďalšiu krutú ranu. Do neba za ňou ešte v ten istý deň odišiel aj milovaný otec... A speváčka najnovšie po dlhšej odmlke otvorene prehovorila o tom, čo počas týchto momentov prežívala...

Je mimoriadne náročné a bolestivé zmieriť sa so stratou akéhokoľvek milovaného človeka, ktorý zomrie. Prísť rovno o dvoch blízkych je však bolesť, akú si zrejme nikto nedokáže a ani nechce predstaviť. Bohužiaľ, presne takéto údery uštedril život speváčke Simone Hegerovej a jej rodine. 

Galéria: Simona Hegerová alias Sima

„V sobotu, v ten istý deň, ako odišla aj tvoja mama, naša milovaná babička, si išiel za ňou. Budete nám obaja chýbať. V našich srdciach budete žiť navždy,“ napísala milujúca dcéra a vnučka ešte koncom mája. Ďalšie detaily o rodinnej tragédii, samozrejme, nezverejňovala. To, čím si v tých momentoch prechádzala, je absolútne nepredstaviteľné. Na istý čas sa potom na sociálnych sieťach úplne odmlčala. 

Po niekoľkých týždňoch sa ale rozhodla o celej veci otvorene prehovoriť. Mnohí fanúšikovia na Instagrame sa totiž zaujímali, ako dokázala prežiť takúto obrovskú bolesť. A Sima im odpovedala z jedného jediného dôvodu. Mnohí si prešli stratou svojho blízkeho a verí, že by im svojimi slovami mohla pomôcť aspoň trošku zmierniť ich utrpenie a podporiť ich. 

Mladá speváčka Sima Hegerová prišla v rovnaký deň o milovaného otca aj babičku.
Zobraziť galériu (6)
Mladá speváčka Sima Hegerová prišla v rovnaký deň o milovaného otca aj babičku.  (Zdroj: Instagram S.H.)

„To, že človek žije ďalej, neznamená, že to už nebolí. Ja som v nemocnici skoro skolabovala. Chceli mi pichnúť ukľudňovačku. Mojou hlavou prebehlo asi milión vecí, momentov, pocitov," napísala úprimne zronená umelkyňa s tým, že sa k svojmu trápeniu nevyjadruje preto, aby ju ľudia ľutovali. Celé jej vyjadrenie a silné vyznanie ockovi do neba si môžete prečítať nižšie. 

Slovenská speváčka v slzách:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: OtecSimaSimona Hegerova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu