Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO sa ešte v histórii Superstar nestalo: Do poroty zásadnú... To vážne?!

Tomu neuveríte! Zobraziť galériu (7)
Tomu neuveríte! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Onedlho nás čaká už siedma séria česko-slovenskej Superstar. Tá mala pôvodne začať už na jar, no rovnako ako minulý ročník, aj ten nadchádzajúci ovplyvnila situácia okolo koronavírusu. Vysielanie na obrazovkách tak začne až počas jesene, no aktuálne už sú známe mená porotcov!

Portál superstar.markiza.sk zverejnil identity katov, ktorí budú hladať nové vychádzajúce hviezdy. A stalo sa niečo, čo tu ešte počas celej histórie šou nebolo. V každom z doterajších ročníkov sa mená porotcov obmieňali. Jedinou stálicou bol uznávaný, no zároveň aj obávaný spevák Pavol Habera, ktorý Superstar kraľoval už odkedy sa na Slovensku začala šou vysielať prvýkrát. 

Galéria: Finále Superstar 2020

Mnohí preto nedočkavo čakali na to, akí umelci po jeho boku zasadnú tentokrát. Ibaže sa stalo niečo, čo zrejme mnohých prekvapí. Po minuloročnej sérii sa tvorcovia rozhodli, že do kresiel posadia tú istú zostavu, ktorú sme videli už minulý rok. 

Okrem Pavla Haberu teda opäť uvidíme Leoša Mareša, speváčku Moniku Bagárovu, herečku Patríciu Pagáčovú i slovenskú hudobnú hviezdu Mariána Čekovského. Nikto z menovaných netají nadšenie, že sa na šou bude opäť podieľať rovnaký tím. A ani Pavol Habera, ktorý svoje miesto neohrozene zastáva už neuveriteľných 16 rokov. 

Fanúšikovia Superstar sa môžu tešiť na rovnakú porotcovskú zostavu.
Zobraziť galériu (7)
Fanúšikovia Superstar sa môžu tešiť na rovnakú porotcovskú zostavu.  (Zdroj: TV Markíza)

„V roku 2005, keď sme začínali robiť prvú slovenskú SuperStar, som ani náhodou nepredpokladal, ako úspešný tento projekt bude, a už vôbec som nepomyslel na to, že v roku 2021 budem stále sedieť v porote. A musím povedať, že som sa nikdy nenudil. Teším sa znovu na štáb, na ďalších porotcov a hlavne na spevákov." povedal ikonický muzikant pre televíziu Markíza.

A čo vy? Tešíte sa na novú Superstar rovnako ako staro-noví porotcovia? 

Viac o téme: PorotaSuperstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu