Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šediny a vráskavá tvár: Preboha, Adela! Si to vôbec ty?

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (7)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Bude takto vyzerať na staré kolená? Adela Vinczeová (40) patrí medzi tie zname Slovenky, ktoré sa pokojne ukážu nenalíčené, či bez akýchkoľvek príkras. Našej najúspešnejšej moderátorke nechýba zmysel pre humor a pokojne si vystrelí aj sama zo seba. Fotka, o ktorú sa najnovšie podelila so svojími priaznivcami, je toho dôkazom.

Adela Vinczeová dlho odolávala tomu, aby si na sociálnej sieti Instagram založila profil, prostredníctvom ktorého by komunikovala so svojimi priaznivcami a delila sa s nimi o zaujímavé novinky zo svojho života. Nedávno sa k tomuto kroku odhodlala. A dobre urobila. Veď už má zhruba 62-tisíc followerov.

Galéria: Moderátorka Adela Vinczeová

Treba uznať, že Adela veľmi dobre vie, ako zaujať svojich priaznivcov. Nevolí však obľúbenú cestu mnohých krások, ktoré sa pretŕčajú polonahé a zverejňujú sexi fotky. Vinczeová však stavia skôr na svoj zmysel pre humor. 

Aj teraz zverejnila blondínka zaujímavú momentku, na ktorej sa vďaka aplikácii zmenila na starenku. Touto momentkou však nechcela poukázať na seba, ale na hudobníčku Veroniku Víťazkovú, ktorá bude jej hosťom v talk šou Trochu inak. „Nikdy nie je neskoro začať hrať na hudobný nástroj! To som si povedala v roku 2060 a to hovorí aj náš najbližší hosť,” napísala k fotke Adela, ktorej staršia verzia mnohým pripomína jej mamu Máriu. 

Adela Vinczeová sa najnovšie s priaznivcami podelila o takýto zaujímavý záber.
Zobraziť galériu (7)
Adela Vinczeová sa najnovšie s priaznivcami podelila o takýto zaujímavý záber.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adela BanášováAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu