Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Banášovej svokra na obrazovkách Markízy: Aha, Viktorova mama je fakt kočka!

Viktor a Adela Vinczeovci. Zobraziť galériu (6)
Viktor a Adela Vinczeovci. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mohol by ju ukazovať častejšie! Dnes večer sa na obrazovky Markízy vráti obľúbená Chart Show s premiérovými časťami. Témou budú rozprávkové zvučky a pri tej príležitosti odznejú aj historky z detstva niektorých markizákov. Pred kamerami sa ukázala aj mamina Viktora Vinczeho (30). Pri pohľade na ňu nám určite dáte za pravdu, že je to veľká sympaťáčka.

Chart Show sa vracia na televízne obrazovky.
Zobraziť galériu (6)
Chart Show sa vracia na televízne obrazovky.  (Zdroj: TV Markíza)
Relácia Chart Show sa medzi divákmi teší veľkej obľube. V dnešný večer sa v úlohe Adeliných hostí predstavia Zuzana Fialová, Mário Kuly Kollár a Vlado Kobielsky a témou budú rozprávkové zvučky. K nim rozhodne patrí napríklad Káčerovo. Znelku z neho prišli do štúdia zaspievať herci Patrik Vyskočil a Peter Brajerčík. Ich vystúpenie svojimi ladnými pohybmi skrášlili tanečnice Dominika Chrapeková a Dominika Rošková s tanečnými partnermi.

VIDEO: V dnešnej Chart Show sa bude spomínať aj na Káčerovo. 

Peter Brajerčík a Patrik Vyskočil v Chart Show zaspievali zvučku z Káčerova. (Zdroj: TV Markíza)

Moderátorka Vinczeová i prítomní hostia pri téme rozprávkových zvučiek prezradili čo-to zo svojho detstva. A zaujímavé historky vytiahli aj maminy niektorých známych tvári z modro-žltej televízie. Bonzovala aj Adelina svokra - Renáta Vinczeová, ktorá už síce má po päťdesiatke, avšak rozhodne na to vôbec nevyzerá. 

Viktorova mama je veľká sympaťáčka a kočka. Okrem týchto pochvál však treba poukázať i na to, ako dobre svojho syna vychovala. O hviezde markizáckeho spravodajstva je totiž dobre známe, že je veľký ekológ, jeho Instagram je ozaj inšpiratívny a má srdce na správnom mieste. 

Mama Markizáka Viktora Vinczeho je fakt kočka.
Zobraziť galériu (6)
Mama Markizáka Viktora Vinczeho je fakt kočka.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Chart ShowViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu