Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nakrúcanie detskej MINI Tváre ohrozené: Účinkujúceho skolila choroba… Svoju účasť ZRUŠIL na poslednú chvíľu!

Malý Peťko Zvolenský si bude musieť v nedeľu večer poradiť na pódiu sám. Zobraziť galériu (4)
Malý Peťko Zvolenský si bude musieť v nedeľu večer poradiť na pódiu sám. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Minulý týždeň na obrazovkách televízie Markíza vyvrcholila šiesta séria šou Tvoja tvár znie povedome. No šou tým úplne neskončila. Už túto nedeľu sa totiž diváci môžu tešiť na detskú verziu projektu - Tvoja MINI tvár znie povedome. Nakoniec však bude bez jedného účinkujúceho - ten musel svoju účasť zrušiť kvôli chorobe!

VIDEO: Odkaz od Kaliho malému Peťkovi Zvolenskému

Náhla ZMENA v markizáckej Tvári: Kali nevystúpi kvôli chorobe... Odkaz kolegovi! (Zdroj: Tv Markíza)

Šou Tvoja tvár znie povedome sa už túto nedeľu dočká svojho detského pokračovania. Osmičku prominentných účinkujúcich vystriedajú na pódiu malí herci, či deti známych Slovákov. Medzi nimi aj syn speváčky Dominiky Mirgovej, Peťko Zvolenský. Ten je spomedzi vystupujúcich najmladším účastníkom. Pomôcť mu preto na pódiu mal jeho obľúbený raper Kali. 


MINI pokračovanie markizáckej Tváre: Deti slávnych Slovákov bude hodnotiť táto porota!


Spolu s ním mal predviesť pieseň Oná má. Navyše to pre chlapca malo byť akýmsi narodeninovým darčekom, keďže v deň nakrúcania oslavoval 6 rokov. No bohužiaľ, nakoniec sa Peťko na pódium musel postaviť sám. Kali totiž svoju účasť len deň pred nakrúcaním zrušil - náhle ho skolila choroba. 

Nakrúcanie detskej MINI Tváre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Podľa našich informácií však nečakaná situácia nakrúcanie neohrozila. Žiadne náhradné riešenie tvorcovia nehľadali, pokračovalo sa ďalej podľa plánu, len s tým, že Peťko svoje vystúpenie odspieval sám. A zvládol to výborne. Ako malé odškodné dostal aspoň video odkaz od svojho idolu. To si môžete pozrieť vyššie!

„Je nám veľmi ľúto, že Kali nemohol zo zdravotných dôvodov účinkovať v spoločnom vystúpení s Peťkom Zvolenským v šou Tvoja MINI tvár znie povedome. Peťko musel pieseň zaspievať sám. Myslíme však, že sa mu to podarilo výborne aj za týchto okolností, o čom sa diváci predvedčia už túto nedeľu,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka projektu Adriana Podobová.

Syn Dominiky Mirgovej sa v nedeľu večer predstaví ako raper Kali.
Zobraziť galériu (4)
Syn Dominiky Mirgovej sa v nedeľu večer predstaví ako raper Kali.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Dominika MirgováKali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu