Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fero Joke taký TRAPAS nečakal: Malá školáčka ho schladila behom sekundy!

Fero Joke Zobraziť galériu (9)
Fero Joke (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Zamrzol mu úsmev na tvári! František Košarišťan je Slovákom dobre známy ako Fero Joke. Na sociálnych sieťach zabáva svojich fanúšikov vtipnými videami a má za sebou aj účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome. Hoci by sa zdalo, že vtipkára len máločo dokáže vyviesť z miery... Opak je pravdou!

Už v stredu večer sa na obrazovky Markízy vráti úspešná šou Tvoja tvár znie povedome. V hlavnej úlohe sa však nepredvedú hviezdy nášho šoubiznis, ale skupinka talentovaných detí. Tí sa za pomoci odborníkov a mentorov z radov celebrít zmenia na slávne hviezdy. 

Úloha poradcu prischla aj Ferovi Jokeovi, ktorý bol jedným z účinkujúcich v poslednom ročníku. Tvorcovia ho priradili k 10-ročnej Nelke Kronauerovej a komik na prvé stretnutie s ňou zrejme nezabudne. Dievčatko ho totiž vítalo slovami „To kto je?!” a ozaj vôbec netušilo, s kým má dočinenia. 

VIDEO: Usmievavá Nela vôbec netušila, kto Fero Joke vlastne je. 

Fero Joke taký TRAPAS nečakal: Malá školáčka ho schladila behom sekundy! (Zdroj: TV Markíza)

„Prekvapilo ma, že ma nepoznala. Čo je na jednej strane úplne pochopiteľné, keďže moja cieľová skupina sú ženy od 20 rokov. Veľmi sa ale teším, že aj napriek tomu, že o mne nič nevedela, našli sme si k sebe cestu. Baví ju môj humor a dokonca sme na tej istej úrovni zábavy. Zároveň vie, že z toho, že je zábavná, môže vyťažiť, čo je skvelé,” povedal k tomu Fero, ktorý sa netají tým, že šou Tvoja tvár znie povedome priam miluje. 

S mentorom je napokon veľmi spokojná aj súťažiaca Nelka. „Je veľmi kamarátsky, strašne milý a hlavne je s ním veľká zábava,” uviedla školáčka, ktorá si aj vďaka Ferovi odnesie z nakrúcania kopec skvelých zážitkov. 

Z Fera a Nely je napokon zohratá dvojka.
Zobraziť galériu (9)
Z Fera a Nely je napokon zohratá dvojka.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Fero JokeTvoja MINI tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu