Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná Šebová to nestihla: Porodila počas nakrúcania Tváre!

Zuzana Šebová sa v nedeľu predstaví v Tvári poslednýkrát. Zobraziť galériu (2)
Zuzana Šebová sa v nedeľu predstaví v Tvári poslednýkrát. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už keď šou Tvoja tvár znie povedome štartovala, mnohí sa pýtali, či Zuzana Kubovčíková Šebová (39) stihne natočiť všetky časti projektu. Za porotcovský stolík si totiž sadala vo vysokom štádiu tehotenstva. No a už je jasné, že nestihla - porodila dve epizódy pred finále... TOTO je posledná časť s ňou!

Galéria: Zuzana Kubovčíková Šebová

Že herečka Zuzana Kubovčíková Šebová čaká druhé dieťa, sa prevalilo v októbri, s tehotenskými krivkami ju však verejnosť prvýkrát videla až v decembri. No a už vtedy sa zdalo, že každú chvíľu porodí. Pýšila sa totiž veľkým bruškom. Niet preto divu, že sa mnohí pýtali, či známa Slovenka stihne natočiť celú sériu šou Tvoja tvár znie povedome. 


Porotkyňa markizáckej Tváre porodila: Syn dostal slovenské meno!


Tá sa totiž začala vyrábať až vo februári a brunetke do pôrodu zostávalo naozaj už len zopár týždňov. Minulý týždeň v pondelok web markiza.sk priniesol informáciu, že herečka je už dvojnásobnou mamou. „Paľko sa narodil zdravý, my sme s manželom veľmi šťastní a vďační, že je všetko v poriadku,“ prezradila pre spomínaný portál šťastná mamička. 

Vtedy ešte nikto netušil, či sa šou ešte natáča alebo sa herečke len tak-tak podarilo stihnúť aj záver šou. No dnes je už jasné, že ho nestihla. V nedeľu sa vysiela ôsma epizóda z celkového počtu 10 a presne táto časť je aj poslednou, v ktorej diváci budú môcť vidieť aj porotkyňu Šebovú. Ďalšie dve, aj s veľkým finále, už budú bez nej... To sa už známa Slovenka venovala čerstvo narodenému bábätku.

Zuzana Kubovčíková Šebová porotcovala v šou Tvoja tvár znie povedome až do pôrodu.
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Kubovčíková Šebová porotcovala v šou Tvoja tvár znie povedome až do pôrodu.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zuzana ŠebováTvoja tvár znie povedome.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu