Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Volali ho bitkár, ale stačilo málo a… Známy Slovák pred kamerami plakal ako dieťa!

Bývalý hokejista Boris Valábik bol na ľade známym bitkárom. Zobraziť galériu (10)
Bývalý hokejista Boris Valábik bol na ľade známym bitkárom. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Známy slovenský športovec Boris Valábik (35) má v hokejových kruhoch povesť bitkára. Svoje konflikty na ľade si totiž vždy riešil ručne-stručne. Napriek drsnému obalu je však dvojmetrový svalnáč citlivým mužom. Dôkazom je markizácka šou 2na1, v ktorej bol v stredu večer hosťom. Stačilo málo a pred kamerami plakal ako dieťa!

Boris Valábik bol v stredu večer hosťom obľúbenej šou Adely Vinczeovej a Dana Dangla s názvom 2na1. V tej sa známe tváre ocitnú priamo pred kamerami vo veľmi nepríjemných alebo naopak aj príjemných a často emotívnych situáciách. Na vlastnej koži to okúsil aj drsný dvojmetrový športovec. 

Galéria: Boris Valábik v televízii Markíza

Hokejista mal svojho času na ľade povesť bitkára. Tak sa napokon volá aj jeho biografická kniha - Volali ma bitkár. Svalnatý Slovák totiž konflikty so súpermi riešil prevažne fyzicky. No napriek statnému vzhľadu a pomerne tvrdému imidžu sa pod škrupinou drsňáka skrýva citlivý muž. 

Dokázal to aj na obrazovkách Markízy, keď sa na pódiu objavili ľudia, ktorí ho v jeho 14 rokoch ako začínajúceho hokejistu prichýlili u seba doma v USA. Dvojica mu v tom čase za veľkou mlákou prakticky zastupovala rodičov - býval u nich, starali sa oňho, boli mu vždy nablízku. 

Michael a Christine boli pre Borisa Valábika v USA veľkou oporou.
Zobraziť galériu (10)
Michael a Christine boli pre Borisa Valábika v USA veľkou oporou.  (Zdroj: Tv Markíza)

Po jeho odchode z Ameriky sa však nevideli. Až po dvanástich rokoch v šou 2na1. „Je to, ako keď sa sen stane skutočnosťou. Že ťa opäť vidíme, že uvidíme tvoju mamu, tvoju rodinu,“ zahlásila Christine a to už Boris neudržal emócie a priamo pred kamerami sa rozplakal. „Plače, lebo ma už nechcel znova vidieť,“ zavtipkoval Michael.

Boris Valábik nedokázal potlačiť plač.
Zobraziť galériu (10)
Boris Valábik nedokázal potlačiť plač.  (Zdroj: Tv Markíza)

„Keď už som schopný rozprávať, tak iba poviem - ja som bol v zámorí, keď som mal 14 rokov a títo ľudia... Bol som tam 3 týždne a tak sme sa prepojili ľudsky, že potom ja som ich zopárkrát navštívil v Detroite, oni prišli za mnou do Chicaga. Jednoducho boli pre mňa obrovskou oporou po celý čas,“ vysvetlil Boris. „Stále nemôžem uveriť tomu, že som plakal v televízii!“

So svojou náhradnou rodinou z USA sa nevidel 12 rokov.
Zobraziť galériu (10)
So svojou náhradnou rodinou z USA sa nevidel 12 rokov.  (Zdroj: Tv Markíza)

Dojatá bola aj Borisova mama.
Zobraziť galériu (10)
Dojatá bola aj Borisova mama.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Boris Valábik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu