Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadby počas KORONY: Prominentná dcéra sa vydávala pod balkónom, hokejová hviezda to tajila dva mesiace!

Svadby počas KORONY Zobraziť galériu (9)
Svadby počas KORONY

BRATISLAVA - Tak ako bol v slovenskom šoubiznise rok 2020 plodný v rámci babyboomu, prominentných svadieb bolo pomenej. Koronakríza vkročila do plánov mnohých snúbencov, no niektoré dvojice nezastavil ani Covid-19. Toto sú novomanželské páry, ktoré si uplynulý rok povedali svoje áno!

Tereza Nvotová a Jacob Pitts

Režisérka dorota Nvotová sa o svadbe takpovediac prekecla. Začiatkom júna sa vďaka dokumentu vysielanom v televízii ČT 2 prevalilo, že so svojím dnes už manželom si povedali áno v Amerike. „V živote by mi nenapadlo, že sa budem vydávať takýmto spôsobom,“ uviedla dcéra Anny Šiškovej, keď na obrazovke začali bežať zábery z jej netradičnej svadby, ktorá mala kvôli koronavírusu mimoriadne prísne opatrenia. Dvojica papiere podpisovala "online", netradičný bol aj obrad - oddávajúci stál na balkóne, zamilovaná dvojica zasa pod ním,.

Tereza Nvotová a Jacob Pitts
Zobraziť galériu (9)
Tereza Nvotová a Jacob Pitts  (Zdroj: ČT2)

Majk Spirit a jeho manželka Maria

Jeden z našich najpopulárnejších raperov a jeho krásna polovička s ukrajinským pôvodom sa vzali v júli. Obrad aj oslava boli pomerne komorné, zúčastnilo sa tam iba zopár najbližších prominentnej dvojice. Zaľúbenci to stihli len pár týždňov predtým, než na svet prišla ich dcérka Aria. Akonáhle im to opatrenia umožnia, plánujú vraj druhú svadbu s väčším množstvom hostí aj s vecelicou ako sa patrí. 

Majk Spirit a jeho manželka Masha
Zobraziť galériu (9)
Majk Spirit a jeho manželka Masha  (Zdroj: Instagram M.D.)

Veronika Strapková s manželom Filipom

Počas prvého augustového víkendu sa pod čepiec dostala speváčka Veronika Strapková. Za manžela si vzala dlhoročného partnera Filipa a prijala jeho priezvisko "Ujlakyová". Snúbenci mali obrad v kostolíku na Zobore, oslava prebiehala v jednom z najznámejších nitrianskych hotelov. Po mesiacoch doma bolo vzácne stretnúť ľudí, ktorých sme dlho nevideli," povedala vtedy pre Topky čerstvá novomanželka Veronika, ktorá mala to šťastie, že sa svadba konala počas obdobia, kedy boli opatrenia voľnejšie. 

Veronika Strapková s manželom Filipom
Zobraziť galériu (9)
Veronika Strapková s manželom Filipom  (Zdroj: FOTO: Instagram V.S./memophotoagency)

Boris Valábik s manželkou Luciou

Na dátum 22. augusta už nikdy nezabudne naša hokejová hviezda Boris Valábik a jeho Lucka. Snúbenci vkročili do spoločného života na Nitrianskom hrade, oslava potom prebiehala v jednej z mestských reštaurácií v spoločnosti približne 90-ky hostí. Zaujímavosťou je, že informácia o tom, že sa vzali, sa na verejnosť dostala až o dva mesiace neskôr. V polovici októbra športovec na svojom Instagrame zverejnil spoločnú fotku a vyšlo najavo, že svoje sladké tajomstvo dovtedy strážili. 

Boris Valábik s manželkou Luciou
Zobraziť galériu (9)
Boris Valábik s manželkou Luciou  (Zdroj: instagram.com/borisvalabik)

Janka Kovalčíková a Adam Graňák 

Z hviezdy markizáckych Oteckov sa stala nevesta koncom augusta 2020. Za manžela si vzala Adama Graňáka - brata hokejistu Dominika Graňáka. Hoci chcela herečka svoj veľký deň udržať v čo najväčšej tajnosti, nepodarilo sa. To, že sa vydala, sa dostalo na verejnosť vďaka jej kolegyni Natálii Puklušovej, keď na Instagrame zdieľala fotku s popisom "Skvelá svadba Jana! Dakujeme,". A zrazu bolo všetko jasné, hoci sa von nedostali žiadne iné svadobné fotografie. 

Janka Kovalčíková s manželom Adamom
Zobraziť galériu (9)
Janka Kovalčíková s manželom Adamom  (Zdroj: Instagram J.K.)

Andy Kraus s manželkou Jankou 

Z herca a režiséra sa stal 30. augusta už druhýkrát ženáč. Za manželku si vzal Janku,ktorá mu v roku 2019 na svet priviedla dcérku Adelku. Obrad dvojice sa konal v Bratislave, ako priestor pre svoj veľký deň si vybrali Zichyho palác v centre mesta, odtiaľ sa potom limuzínou presunuli na oficiálnu veselicu do Mierova, kde oslavovali v spoločnosti približne 50-tich hostí. 

Andy Kraus s manželkou Jankou
Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus s manželkou Jankou  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Martin Korbelič s manželkou Lenkou

Koncom augusta do toho skočil aj jojkársky šéfkuchár, hviezda šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Ten oficiálne spečatil vzťah s jeho láskou Lenkou. Ich deň D sa konal vo vinárstve v Tajnej v spoločnosti asi dvadsiatky pozvaných hostí. „Len najbližšia rodina a svedkovia. Bola to naozaj taká pikniková pohodička v krásnom prostredí vinárstva, kde sa konal aj obrad aj občerstveníčko," povedal vtedy pre Topky sympatický šéfkuchár. 

Martin Korbelič a manželkou Lenkou
Zobraziť galériu (9)
Martin Korbelič a manželkou Lenkou

Samuel Tomeček a Sophie

Spevák Samuel Tomeček a jeho Sophie vykročili v ústrety spoločnej budúcnosti začiatkom septembra 2020. Najprv však malo byť všetko inak. Dvojica sa pôvodne plánovala zosobášiť ešte 6. júna, no kvôli korone museli museli hľadať neskôrší termín. Napokon si spoločné áno povedali v ten pravý čas. Na hostine v tom čase mohli mať 90.ľudí, o týždeň neskôr to už možné nebolo. 

Samuel Tomeček s manželkou Sophie
Zobraziť galériu (9)
Samuel Tomeček s manželkou Sophie  (Zdroj: Instagram ST)

Viac o téme: Svadba2020Celebritné svadby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu