Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z najsexi slovenského hokejistu je otec: FOTO Manželka Borisa Valábika porodila... To je krásne meno!

Z najsexi slovenského hokejistu je otec! Zobraziť galériu (5)
Z najsexi slovenského hokejistu je otec! (Zdroj: Instagram B.V.)

BRATISLAVA - Konečne sa dočkali! Manželia Boris a Lucia Valábikovci rozhodne vedia, ako prekvapiť. Svoje súkromie si väčšinou naozaj prísne strážia - veď aj informácia o tom, že sa vzali, vyšla najavo až dva mesiace po svadbe. Rovnako vyčkávali aj oznámením správy o tom, že čakajú bábätko. Radostná správa vyšla najavo až 10.decembra, keď sa nežnejšia polovička bývalej hokejovej hviezdy pýšila viditeľným tehotenským bruškom. No a teraz... Už sú z nich rodičia!

Ako sa ukázalo, rovnako ako svadbu, aj tehotenstvo dokázali Boris a Lucia Valábikovci tajiť mimoriadne dlho. Ako sme spomínali v úvode, to, že sa z nich stanú rodičia, oznámili len v decembri. A dva mesiace po tom, čo Boris zverejnil prvú fotku svojej tehotnej manželky, sa ich rodinka rozrástala o tretieho člena.

Z manželov Valábikovcov sa stali rodičia!
Zobraziť galériu (5)
Z manželov Valábikovcov sa stali rodičia!  (Zdroj: Instagram B.V.)

Dvojica teda svoje sladké tajomstvo tutlala približne celých sedem mesiacov. Keď sa však konečne odhodlali podeliť sa s fanúšikmi o svoju radosť, Boris sa rozhodol, že prezradí pohlavie dieťatka. Feši hokejista uviedol, že s Luckou budú mať dcérku. 

No a tá je už na svete. Správou o tom, že sú z nich rodičia, sa Valábik pochválil na svojom Instagrame, kde v stredu v neskorších večerných hodinách zverejnil fotku maličkej detskej ručičky. „Z lásky vzniká ešte väčšia láska," napísal stručne k tomu, že sa mu narodila dcérka. 

Boris Valábik priateľom a fanúšikom oznámil, že už je otcom.
Zobraziť galériu (5)
Boris Valábik priateľom a fanúšikom oznámil, že už je otcom.  (Zdroj: Instagram)

Pod príspevkom sa začali hromadiť gratulácie a blahoželania od priateľov a fanúšikov. A Valábikov parťák Marián Gáborik pri tej príležitosti prezradil meno Borisovej dcérky - Viktória.

Novopečeným rodičom srdečne gratulujeme aj my a mamičke i malej princeznej prajeme najmä veľa zdravia! 

 

Viac o téme: DcéraBoris Valábik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu