Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Problémy počas nakrúcania 2na1: Pri policajnej stanici vybuchlo auto... Policajtov si pomýlili s hercami

Problémy počas nakrúcania 2na1! Zobraziť galériu (4)
Problémy počas nakrúcania 2na1! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer televízia Markíza odvysiela obľúbenú šou 2na1. A sľubujú, že sa bude na čo pozerať! Pozvanie do relácie totiž prijal moderátor Matej Sajfa Cifra. Okrem nálože zábavy sa však môžete pripraviť aj na poriadne komickú situáciu. Adela a Dano ho chceli nachytať, no tvorcovia nakrúcanie pri policajnej stanici akosi nedomysleli!

Na skrytej kamere si štáb dal už klasicky naozaj záležať, no akosi zabudli na podstatný detail. Počas nakrúcania malo vybuchnúť auto, a tak televízia všetko poctivo nahlásila na políciu, aby neprišlo k žiadnemu ohrozeniu či nedorozumeniu.

Problémy počas nakrúcania 2na1: Pri policajnej stanici vybuchlo auto... Policajtov si pomýlili s hercami (Zdroj: TV Markíza)

„Všetko bolo dopredu pripravené, nahlásené na polícii a strážené, aby sa do blízkosti auta nedostala žiadna civilná náhodná osoba, lebo sa nakrúcalo na verejnom priestranstve. Len hneď cez cestu bola miestna policajná stanica...” dozvedeli sme sa od nášho zdroja v Markíze. 

V šou 2na1 nachystali výbuch auta. Miestna polícia však o ničom netušila!
Zobraziť galériu (4)
V šou 2na1 nachystali výbuch auta. Miestna polícia však o ničom netušila!  (Zdroj: TV Markíza)

No a práve na miestnej policajnej stanici o ničom netušili a tamojší muži zákona sa teda okamžite vrhli do akcie. A to ani zďaleka nebolo všetko. Štáb na pľaci si totiž myslel, že policajti, ktorí začali zasahovať, sú ich najatí herci. Celú túto nečakanú trmu-vrmu si môžete pozrieť vo videu vyššie a to, ako to dopadlo, sa dozviete už dnes o 20:30 v šou 2na1! 

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu