Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor rannej šou: Najprv negatívne testy a potom... Ten covid je šialený!

Milan Peroutka Zobraziť galériu (3)
Milan Peroutka (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Moderátor a herec Milan Peroutka patrí k tým, ktorým v počiatočnom štádiu ochorenia na koronavírus vyšiel dokonca aj PCR test negatívny. Ako poznamenal, táto choroba je úplne šialená.

Milan Peroutka ml. je synom tragicky zosnulého bubeníka rockové skupiny Olympic Milana Peroutku. On sám sa živí ako seriálový herec a moderátor ranného vysielania televízie Nova. 

Shopaholic Nicol a Milan
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Galéria: Milan Peroutka ml.

Aktuálne ale pracovať nemôže, nakazil sa totiž koronavírusom a už 4 dni je v karanténe. Spočiatku si myslel, že je len prechladnutý, keďže ani PCR test Covid-19 neodhalil. „Antigénové aj PCR testy mi vyšli negatívne, tak som nechcel preháňať a s čistým svedomím som to ďalej pokladal za prechladnutie,” uviedol Milan pre Super.cz. 

Počas uplynulého víkendu si urobil kontrolný antigénový test a ten už vyšiel pozitívny. „Čítal som veľa výziev, aby ľudia nezamieňali obyčajné nachladnutie s covidom, ale evidentne to tak jednoduché nie je,” povzdychol si moderátor, ktorému sa pozitívny výsledok ukázal až po tom, čo prišiel o čuch a chuť. 

Markéta Konvičková a Milan
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Už predtým sa snažil sledovať príznaky a odhadnúť, čo mu vlastne je, ale nebol úspešný. „Tiež som čítal, že keď je človek prechladnutý, covid-19 je na neho krátky, Ja som veľa smrkal, tiež mi krvácalo z nosa, ale vírus sa prejavil až o niekoľko dní. V tom je tá choroba šialená, koľko má podôb, ako sa prenáša a prejavuje,” uviedol Peroutka, ktorý okrem spomínanej straty čuchu a chuti zaznamenal jemný tlak na hrudi a malátnosť. Našťastie u neho ide len o ľahký priebeh. 

Viac o téme: Milan Peroutka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu