Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Soňa Skoncová je už mamou: Prvé FOTO... Toto je malý Robko!

Moderátorka Soňa Skoncová sa stala mamou. Zobraziť galériu (2)
Moderátorka Soňa Skoncová sa stala mamou. (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA/BOJNICE - V septembri sa jojkárska moderátorka Soňa Skoncová (33) pochválila radostnou novinkou. So snúbencom Robom Reisom (36) po 18 rokoch vzťahu čakali bábätko. A už sú z nich aj rodičia. Hrdý otecko sa pred pár minútami pochválil fotkou svojho synčeka. TOTO je malý Robko!


Radostná novinka krásnej jojkárky: Je tehotná... Po 18 rokoch vzťahu!


Jojkárska moderátorka Soňa Skoncová sa netajila tým, že by sa mamou mala stať doslova každú chvíľu. A ten deň D nastal práve dnes. Hrdý otecko Robo Reis, s ktorým brunetka tvorí pár už dlhých 18 rokov, sa radostnou správou pochválil pred pár minútami na sociálnej sieti Instagram.

Galéria: Soňa Skoncová

„Ahojte, moje meno je Robo Reis a mám úžasnú váhu 3600 g, perfektnú výšku 52 cm. Ďakujem mojim rodičom, že som sa dnes o 9:08 ráno narodil. Mám vás moc rád. 10.3.2021. Ľúbim vás. PS: Nemyslite si, že som to písal ja,“ napísal hrdý otecko k fotke svojho čerstvo narodeného synčeka.

A o pár minút neskôr správu zverejnila aj jojkárka. „Milujeme ťa, Robko. 10.3.2021, najšťastnejší de našich životov. Zo srdca chceme poďakovať Bojnickej nemocnici, predovšetkým pani primárke a jej celému fantastickému tímu, za krásny pôrod a za úžasnú starostlivosť. Ako rodáci z Bojníc sme si pre nášho syna nemohli vybrať lepšie,“ napísala šťastná mamička.

Jej snúbenec bol, ako prezradila, počas pôrodu pri nej a bol jej veľkou oporou. Rodičom srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: Soňa SkoncováTopstarAlexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu