Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna jojkárka po pôrode: Fú, veď ty si pribrala!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (3)
Soňa Skoncová (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Ešte uplynuli len tri týždne od momentu, keď sa jojkárska moderátorka Soňa Skoncová stala po prvý raz matkou. A niektorí ľudia nemajú hanbu poukazovať na to, že kráska pôsobí pribrato.

Soňa Skoncová sa v roku 2009 stala prvou vicemiss Slovensko, dnes je známa ako moderátorka jojkárskeho Top Staru. Aktuálne si ale užíva materské povinnosti. 

VIDEO: Soňa Skoncová sa počas tehotenstva stretla so šikanou

Soňa Skoncová, šikana, tehotenstvo (Zdroj: Instagram S.S.)

Galéria: Soňa Skoncová

10. marca porodila svoje prvé dieťa - syna Robka. Napriek starostlivosti o bábätko si brunetka dokáže nájsť aj čas na svojich fanúšikov. Tým v týchto dňoch ponúkla možnosť poslať jej otázky, na ktoré následne odpovedala na sieti Instagram. 

A jedna z nich sa medzi ostatnými naozaj "vynímala". „Ako vnímaš svoje telo po pôrode? Zdá sa mi, že si dosť pribrala,” spýtal sa jeden zo zvedavcov. 

Krásna jojkárka po pôrode:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SS)

Soni slúži ku cti, že sa rozhodla odpovedať aj na takúto otázku. Veď od pôrodu uplynuli len tri týždne. „Áno, som pribratá, svoje telo vnímam tak, že som bola 9 mesiacov tehotná a priviedla som na svet zázrak. Tieto otázky, koľko som pribrala a koľko mám kíl ešte navyše, odmietam riešiť. Nebudem sa tu teraz pretekať, kto bude najchudší hneď po pôrode a akým rýchlym tempom. Ja si to užívam, cítim sa výborne a na chudnutie bude čas,” vyhlásila kráska. 

Krásna jojkárka po pôrode:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SS)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu