Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárka Orviská po pôrode: Všetky jej môžu závidieť!

Alexandra Orviská so snom Jonatánom Zobraziť galériu (4)
Alexandra Orviská so snom Jonatánom (Zdroj: Instagram AO)

BRATISLAVA - Moderátorka Alexandra Orviská koncom januára porodila v New Yorku syna Jonatána. NO už teraz pri pohľade na jej fotky ani mnohé známe tváre nemôžu uveriť, že len nedávno rodila. A teraz Saša prezradila niečo, čo jej môžu iné ženy asi len ticho závidieť.

Alexandra Orviská sa vybrala porodiť za veľkú mláku – v New Yorku prišla kedysi na svet aj jej dcéra Viktória. Práve ona sa 28. januára ako prvá pochválila na sieti Instagram, že je už veľkou sestrou. 

Galéria: Alexandra Orviská

Od pôrodu teda ubehli len štyri týždne a Saša sa už chváli telom, ktoré ani nevyzerá, že by nedávno rodilo. Dokonca už minulý týždeň jej Zdenka Predná či Romana Škamlová k fotke s obnaženým bruškom písali, že jej nedávny pôrod jednoducho neveria. 

Jojkárka Orviská po pôrode:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AO)

Ako teraz moderátorka prezradila, v tehotenstve pribrala len minimum. „Síce aj napriek tomu, že som moc nepribrala, mala som pocit, že posledný mesiac prasknem,” uviedla pri téme strií. A hoci sama tvrdí, že telo ešte nemá vôbec pevné, dokonca sa označila za mľandráčku, ďalším priznaním všetkým ženám vyrazila dych. „Ale celulitídu mám menšiu ako pred tehotenstvom,” vyhlásila Alexandra. 

Pri jej najnovšej fotografii sa už neudržala ani Linda Rezešová: „Ty vôbec nevyzeráš, že si rodila. Podľa mňa si tam nosila vankúš pod tričkom a malého si šlohla v hniezde záchrany.” Nuž, veru, všetky jej asi môžeme len závidieť... 

Jojkárka Orviská po pôrode:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AO)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu