Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Verešová reaguje na hejty super sexi FOTKOU: Pozor, aby ti bradavky neprepichli plavky!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (3)
Andrea Verešová (Zdroj: Instagram AV)

DUBAJ - Bývalá misska Andrea Verešová má 40 rokov a je dvojnásobnou matkou. Ako modelka a tiež na svojom Instagrame dokazuje, že určite ešte nepatrí do starého železa. Jej sexi prezentácia však niektorým ľuďom vôbec nevonia...

Takmer každý sa už na sociálnych sieťach stretol s kritikou alebo rovno výsmechom. A samozrejme, "najlepším" terčom sú známe tváre. Napríklad aj Andrea Verešová, ktorá celkom rada na zmyselných záberoch dokazuje, že aj v štyridsiatke je stále krásna a sexi. 

Pozrite, ako sa Andrea vie odviazať:

Andrea Verešová sa odviazala na cigánske pesničky: To musíte vidieť

Galéria: Andrea Verešová

Na niektoré zlomyseľné poznámky niekedy na sieti Instagram jednotlivo reaguje, teraz sa však modelka rozhodla vydať akési všeobecné vyhlásenie k ženám, ktoré rôznymi komentármi útočia na iné ženy. 

A k tomuto prehláseniu pridala maximálne sexi fotku. Bradavky jej takmer idú plavky prepichnúť. Zrejme si povedala: Nech neprajníci a závistlivci aj puknú! 

Verešová reaguje na hejty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AV)

Vyhlásenie Andrey Verešovej:

Ženy, ktoré ohovárajú, ponižujú a kritizujú druhú ženu, akoby hovorili svetu, že sa viac boja o konkurenciu ako o svoj vlastný rast a pokrok. Aká je tvoja prvá reakcia, keď vidíš sebavedomú a úspešnú ženu, ktorá je spokojná sama so sebou? Šťastná duša. Bohyňa. Žena presvedčená o tom, kým je, pretože vie, koľko úsilia a práce jej trvalo, kým sa dostala tam, kde je teraz? Cítite tŕpnutie, žiarlivosť "prečo práve ona?" Alebo cítite hlbší nádych inšpirácie v hrudi? 

Keď nabudúce uvidíte úspešnú ženu, nezabudnite, že nemôžete niečo dosiahnuť, ak nepodporujete ostatných na rovnakej ceste. Aj keď nie sú "váš typ" alebo nerobia niečo "po vašom". 

Samozrejme, niekedy všetci žiarlime alebo sa zľakneme. Aj ja. Ale viem, že žiarlivosť nie je dôkazom toho, že s niekým nie je niečo v poriadku, je to len znak toho, že na sebe musím ešte trochu pracovať. Snažím sa robiť iba to najlepšie a vždy sa snažím podporovať iné ženy na ich cestách, aj keď ich nedokážem vo všetkom pochopiť. 

Lásku a podporu všetkým. 

Verešová reaguje na hejty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AV)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu