Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská ZMENA slovenského herca: Lockdown sa na ňom podpísal... Fúú, to ako vyzerá?

Lockdown sa na ňom podpísal! Zobraziť galériu (5)
Lockdown sa na ňom podpísal! (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Už niekoľko dlhých týždňov sme všetci zavretí doma, no a čo si budeme hovoriť, človek sa veľmi nemá kam vychystať. Mnohí preto upustili aj od starostlivosti o svoj zovňajšok. O kaderníckych salónoch zatiaľ môžeme len snívať a ani zďaleka nechýbajú iba ženám. Aha, ako teraz vyzerá Marián Miezga (46).

Herec sa za posledné obdobie najčastejšie objavoval v relácii Záhady tela, ktorú moderuje. Šou známa z televízie RTVS je však už dlhší čas predtočená. Vždy uhladeného a perfektne vystajlovaného umelca by ste momentálne na ulici zrejme ani nespoznali. To, ako sa zvykne objavovať pred kamerami, totiž ani zďaleka nekorešponduje s tým, ako vyzeral počas hosťovania v relácii Boris a Brambor. 

Obrovská ZMENA slovenského herca: Lockdown sa na ňom podpísal...VIDEO Fúú, to ako vyzerá? (Zdroj: RTVS)

Herec Marián Miezga už ani zďaleka nevyzerá takto uhladene.
Zobraziť galériu (5)
Herec Marián Miezga už ani zďaleka nevyzerá takto uhladene.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Tam si ho pozvali moderátori a športové hviezdy Boris Valábik a Marián Gáborík. Pri prvom pohľade na trojlístok za stolom by ste si zrejme povedali, že medzi vyššie zmieňovanými pánmi sedí akýsi ich bývalý kolega z hokejového mužstva. V jednom momente mal totiž nasadenú šiltovku a do tváre mu takmer nebolo vidno. Okrem toho si nechal dokonca narásť nevšedný doplnok teda aspoň na jeho pomery. A síce dlhú bradu, ktorú už zdobia šedivé pramienky. 

Ako teraz Marián Miezga vyzerá, si môžete pozrieť vo videu vyššie, kde sa okrem toho dozviete aj to, čo doteraz takmer nikto nevedel - v minulosti sa venoval koníčku, aký by ste na neho nikdy netipli! Ešte viac pikošiek sa dozviete v relácii Boris a Brambor už dnes večer o 22:00 na obrazovkách RTVS! 

Viac o téme: Marián Miezga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu