Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Exfarmárka Hrmová doplatila na experimenty: Prišla o vlasy… Na FOTO vyzerá ako Zsuzsová!

Jana Hrmová mala husté tmavé vlasy. Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová mala husté tmavé vlasy. (Zdroj: Instagram J.H.)

BRATISLAVA - Exfarmárka Jana Hrmová v minulosti pútala pozornosť svojimi hustými tmavými vlasmi. Pred časom sa však rozhodla, že trochu zaexperimentuje a odfarbila ich na blond. A to robiť nemala. Svoju hustú hrivu si odpálila a... Uff, pozrite, vyzerá ako Zsuzsová!

Sexi kráska sa živí ako influencerka a náplňou jej práce je najmä recenzovanie rôznych kozmetických produktov a vychytávok. Čo sa týkla vizáže, Jana je skutočný profík a hoci sa líčeniu iných žien nevenuje, nejedna z nich by v jej rukách chcela skončiť. 

Galéria: Jana Hrmová
Lenže tak ako je Jana profík v oblasti kozmetiky, čo sa týka starostlivosti o vlasy, zrejme len máloktorá známa Slovenka sa dokázala dokaličiť tak, ako ona. Pred viac ako rokom totiž začala experimentovať a na hlave už mala skutočne čokoľvek. Z pôvodnej čiernej hustej hrivy dokonca celkom rýchlo prešla na blond. 

Nikto sa nebude čudovať, že tieto extrémne zmeny a špekulovanie sa odrazili na kvalite jej vlasov. Ibaže Jana to všetko dobre skrývala, začala používať príčesky a nikto netušil, ako katastrofálne vyzerala. Najnovšie však predsa na svoj Instagram pridala fotku, kde ukázala, ako sa jej neustále experimentovanie vypomstilo. 

Pred viac ako rokom Jana zatúžila po blond farbe
Zobraziť galériu (6)
Pred viac ako rokom Jana zatúžila po blond farbe  (Zdroj: Instagram J.H.)

A potom to dopadlo takto
Zobraziť galériu (6)
A potom to dopadlo takto  (Zdroj: Instagram J.H.)

Keď si vlasy spálila blond farbou a rozhodla sa na ne naniesť hnedú, jej pôvodne dlhé a husté vlasy skončili ako slama s dĺžkou ledva po uši a vyzerali doslova hrôzostrašne. „Presne takto pred rokom. Preplo mi a na tú blond spáleninu som si dala tmavohnedú," šokovala zábermi, kde sa na seba ani nepodobá. 

„Toto bol najväčší zaberák na moje sebavedomie, čo sa vzhľadu týka," priznala Hrmová. A ak vám niekoho jej fotky pripomínajú, nie ste jediní. To, ako vlastnou vinou dopadla, dokonale okomentovala jej mama. „Hovorila mi, že vyzerám ako Zsuzsová," smeje sa dnes po roku od vlasovej katastrofy influencerka.

 

FOTO Exfarmárka Hrmová doplatila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: FarmaJana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu