Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dominika Gottová si zobrala do úst Ilonu Csákovú: Speváčka sa bráni... NEHORÁZNE KLAMSTVÁ!

Dominika Gottová si zobrala do úst Ilonu Csákovú! Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová si zobrala do úst Ilonu Csákovú!

BRATISLAVA - Ruch okolo najstaršej dcéry Karla Gotta (†80) stále neutícha. Najčastejším terčom Dominiky Gottovej (47) je jej macocha, Ivana Gottová (45). A akoby toho už nebolo dosť, tentokrát na jej očiernenie zneužila speváčku Ilonu Csákovú (50)!

Kým Ivana sa snaží mať od Dominiky odstup a vyjadruje s k nej iba málokedy, o Dominike sa to isté povedať nedá. Najnovšie sa do nej opäť pustila, keď do českých médií poslala email, kde píše, že jej vdova po legendárnom spevákovi posiela odkazy s inštrukciami, ako sa má správať a ctiť odkaz svojho otca. Ivana tak údajne robí prostredníctvom svojich priateľov, medzi ktorými mala byť aj speváčka Ilona Csáková. 

Galéria: Dominika Gottová

„Cez speváčku Ilonu Csákovú mi napríklad odkázala, že mi chce finančne i pracovne pomôcť, ale za podmienky, že prestanem komunikovať s niekoľkými ľuďmi vo svojom okolí - mojimi blízkymi kamarátmi, ktorí mi neskutočne pomáhajú a bez ktorých by som padla na dno,” posťažovala sa v správe pre redakcie Dominika. 

Dominika Gottová sa opäť obula do Ivany
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová sa opäť obula do Ivany  (Zdroj: Facebook D.G.)

Lenže, už niekoľkokrát sa ukázalo, že jej tvrdenia sa nie vždy zakladajú na pravde, a tak sa české médiá rozhodli jej slová overiť. Portál expres.cz preto kontaktoval samotnú Csákovú. No a nielenže sa ukázalo, že ide o lži, česká speváčka sa poriadne naštvala. „Tvrdenie Dominiky Gottovej rezolútne popieram, je to nehorázna lož,” uviedla pre spomínaný web Csáková a dokonca dodala, že s Dominikou Gottovou ani nikdy nebola v kontakte. 

Ilona Csáková vyjadrenia Dominiky absolútne popiera.
Zobraziť galériu (5)
Ilona Csáková vyjadrenia Dominiky absolútne popiera.  (Zdroj: TASR/Dano Veselský)

Viac o téme: FOTO:Ilona CsákováDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu