Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrat v živote slovenskej speváčky: Po roku trápenia rozchod a potom... Hneď na druhý deň stretla nového chlapa!

Dáša Šarközyová Zobraziť galériu (3)
Dáša Šarközyová (Zdroj: Instagram DŠ)

BRATISLAVA - Niektoré rozhodnutia, ktoré urobíme, majú naozaj veľký dopad a dokážu zmeniť náš život. Svoje o tom vie aj speváčka a muzikálová herečka Dáša Mamba Šarközyová. Tá sa po roku trápenia rozhodla ukončiť nešťastný vzťah. A hneď na druhý deň stretla nového muža...

Dnes je Dáša už šesť rokov šťastná po boku tanečníka Tonyho, s ktorým má syna Manola. Lenže nikto nevedel, že sa dali dokopy po veľmi dramatickom období v Mambinom živote. 

Zvrat v živote slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Tá to teraz priznala v rámci fotkovej výzvy na sieti Instagram. Mala totiž za úlohu zverejniť fotografiu z obdobia, keď bola nešťastná. A tak si zaspomínala na koniec roka 2014. „Celú noc som sama na izbe preplakala a po telefóne konečne ukončila vzťah, ktorý ma tak veľmi ničil,” napísala k záberu z Tatier, kde sa v tom čase nachádzala. 

V roku 2014 pritom priznala, že koniec roka 2013 znamenal aj koniec pre jej vzťah s istým Matúšom. V priebehu roka sa potom šepkalo, že chodí s kolegom zo súťaže X Factor Tiborom Gyurcsíkom. Či už sa vrátila k Matúšovi, alebo zažívala nešťastné chvíle s Tiborom, či s niekým iným, napokon sa rozhodla "vyslobodiť sa". „Po roku trápenia som sa pekne rozhodla... Na druhý deň sme mali prvý tréning na točenie klipu – prvý osobný kontakt s Tonym Poruchom,” prezradila speváčka.

A tak sa jej hneď po rozhodnutí ukončiť zlý vzťah primotal do života niekto iný. S Tonym sa zakrátko dali dokopy a sú šťastní dodnes. 

Zvrat v živote slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Galéria: Speváčka Dáša Šarközyová

Viac o téme: Mamba DashaDáša Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu