Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Princezná z Popolvára vyše 20 rokov po boku Štefana Kožku: Najprv sa ani nechceli brať a potom... Dramatický rozchod!

Zuzana Skopálová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Skopálová (Zdroj: Taurus Film)

BRATISLAVA - Spoznali sa v čase, keď obom krachovali manželstvá. Preto sa Zuzana Skopálová a Štefan Kožka ani nechceli vziať. Nakoniec svadba prebehla, no ich vzťah skončil za veľmi dramatických okolností.

Počas týchto vianočných sviatkov televízie akosi vynechali rozprávku Popolvár najväčší na svete. Princeznú si tam zahrala Zuzana Skopálová, ktorá mala v tom čase iba 16 rokov. Bola to jej prvá veľká filmová rola, no hlas v snímke nepatrí jej – predabovali ju. 

Princezná z Popolvára
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SFÚ)

Dnes má za sebou už množstvo filmových aj seriálových postáv a v súkromí dva rozvody, plus je mamou dvoch dcér. A pred pár dňami pochovala svojho druhého exmanžela Štefana Kožku. 

S tým sa zoznámila začiatkom 90. rokov v Poetickom súbore, ktorý sa neskôr zlúčil s Novou scénou. Obaja si vtedy prechádzali ťažkým obdobím. Štefan Kožka sa rozvádzal v roku 1992 a o rok a pol sa nasťahoval do spoločnej domácnosti práve s kolegyňou Zuzanou Skopálovou. 

Manželia Kožka a Skopálová
Zobraziť galériu (4)

Dlhé roky svadbu odmietali, keďže sa obaja už popálili. Nakoniec ale Štefan vzbĺkol, keď sa o Zuzane dokola písalo ako o jeho družke, požiadal ju o ruku a ona súhlasila. Lenže neskôr sa jeho vznetlivá povaha prejavila oveľa horším spôsobom. 

V roku 2015 ich spolužitie poznačilo hercovo vyčíňanie s nožom, údajne v podguráženom stave. Dramatická situácia sa odohrala v spoločnom dome a terčom útoku a vyhrážania bola okrem manželky aj nevlastná dcéra. Skopálová nakoniec privolala políciu. Kožka strávil 48 hodín v cele predbežného zadržania. 

Dvojica sa s nejakým odstupom času po incidente skúšala udobriť, no neskôr sa objavili správy o tajnom rozvode.

Princezná z Popolvára
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana SkopálováŠtefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu