Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Plačková zverejnila FOTO po operácii tváre: Preboha, veď je ako z hororu!

Zuzana Plačková zverejnila FOTO po operácii tváre: Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková zverejnila FOTO po operácii tváre: (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - V polovici októbra sme na Topkách písali o tom, že Zuzana Plačková sa opäť rozhodla nechať vylepšiť. Temperamentná brunetka si dala prerobiť tvár a absolvovala rovno niekoľko zákrokov. A teraz...

Ako sme spomínali, úprav, ktoré si dala urobiť, bolo skutočne požehnane.  „Robili mi rekonštrukciu nosa, ale hlavne mi konečne vyrovnali a spriechodnili prepážky. Trápilo ma to už veľmi dlho, no nikto doteraz mi to pri plastike nosa neurobil. Taktiež som sa zbavila dvojitej brady, tuku v lícach, rozpustenie kyseliny hyalurónovej v perách a na záver výplň mimických vrások vlastným tukom,” popísala ešte v októbri. 

Galéria: Zuzana Plačková
Pár dní po zákroku celú svoju tvár neukázala. Dnes už je síce jasné, ako vyzerá a zmenené črty tváre videli všetci jej fanúšikovia, no teraz im ukázala čosi celkom iné. A síce foto tesne po zákrokoch. Jeden z priaznivcov Zuzanu požiadal, aby zverejnila fotku, kde sa cítila najhoršie. To ale asi nečakal, čo kráľovná Instagramu vytiahne. 

Zrejme nikoho neprekvapí, že človek po operácii tváre nevyzerá úplne vábne, nehovoriac o opuchoch, no takýto hororový pohľad šokuje každého, kto niečo podobné sám neabsolvoval. No a keďže je lepšie raz vidieť ako 100-krát počuť, presvedčte sa sami. Aha, ako Zuzana vyzerala tesne po zákrokoch! 

Zo Zuzaninej fotky po operácii ide až hrôza
Zobraziť galériu (4)
Zo Zuzaninej fotky po operácii ide až hrôza  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu