Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajnosti Markízy po odštartovaní SuperStar: Moderátori chýbajú... Nikto o nich nič nevie!

Kto bude tento rok tvárou obľúbenej šou? Zobraziť galériu (4)
Kto bude tento rok tvárou obľúbenej šou? (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Počas uplynulých ročníkov sme si už zvykli, že televízia Markíza oznamovala mená moderátorov speváckej šou SuperStar v predstihu, čím taktiež lákala svojich divákov pred obrazovky. Tento rok je však všetko inak a o moderátoroch niet ani chýru...

SuperStar je šou obrích rozmerov a na televíznych obrazovkách sa udomácnila už pred neuveriteľnými pätnástimi rokmi. Tajomstvom nie je ani to, že moderovanie tejto megašou je vskutku prestížnou záležitosťou a tvár, ktorej sa tento džob ujde, si príde i na peknú sumu peňazí. Kto sa však na obrazovke objaví tentokrát, je stále nejasné.

Galéria: SuperStar 2020

Kým po minulé ročníky zvykla televízia mená moderátorov už dopredu oznámiť, tento ročník hádanku nie a nie rozlúštiť. Známa je zatiaľ iba modelka Saša Gachulincová, ktorej dala Markíza príležitosť prostredníctvom doplnkovej relácie Superstar X-tra. Druhým známym menom je moderátor a rádiový spíker Matúš Krnčok, ktorý by mal divákom sprostredkúvať pohľad do zákulisia počas hlavných prenosov.


Poznáme meno druhého moderátora Superstar: Je ním TENTO muž!


Matúš Krnčok sa divákom bude prihovárať zo zákulisia.
Zobraziť galériu (4)
Matúš Krnčok sa divákom bude prihovárať zo zákulisia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kto ale bude finálovými prenosmi sprevádzať nielen divákov, ale aj samotných súťažiacich, to zostáva naďalej zahalené rúškom tajomstva. A zdá sa, že televízia sa s odtajnením mien príliš neponáhľa. „Tento rok má SuperStar vôbec prvý raz v histórii piatich porotcov, ktorí vtipne a trefne komentujú vystúpenia a príbehy súťažiacich. Samozrejme, SuperStar bude mať svojho moderátora. Bližšie informácie sa diváci a fanúšikovia dozvedia včas,“ uviedla PR manažérka projektu SuperStar Saša Hrušková.

Predchádzajúcu SuperStar moderovali Jasmina Alagič a Leoš Mareš.
Zobraziť galériu (4)
Predchádzajúcu SuperStar moderovali Jasmina Alagič a Leoš Mareš.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Snáď v tomto prípade zafunguje porekadlo, že na dobré sa dlho čaká a výber nakoniec ulahodí väčšine divákov. Už od nedele je totiž pod paľbou kritiky porota, ktorá hrá momentálne v šou hlavnú rolu.

Viac o téme: SuperStar 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu