Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizáčka sa vydala: Jasmina Alagič svedkom… Tenisky na nohách a na šaty sa vykašlala!

Jasmina Alagič bola svedkom na svadbe Razije Trnačević. Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič bola svedkom na svadbe Razije Trnačević. (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Pandémia koronavírusu mnohým nevestám prekazila plány a ich vysnívaný deň odsunula na neurčito. Niektoré z nich sa však rozhodli viac nečakať. Takou je aj kuchárka a cukrárka Razija Trnačević (31), známa z markizáckej šou Mastercher. Cez víkend sa vydala a jej svedkom bola Jasmina Alagič (31). Outfit, ktorý na významnú chvíľu známa Slovenka zvolila, by sa však dal nazvať skôr netradičným!

Informáciou, že sa známa cukrárka cez víkend vydala, sa na sociálnej sieti Instagram pochválila Jasmina Alagič. S Razijou Trnačević, ktorá sa preslávila účinkovaním v markizáckej kuchárskej šou Masterchef, sú totiž veľmi dobré kamarátky. Veď napokon obom v žilách koluje balkánska krv... Niet preto divu, že si nevesta zvolila Jasminu za svoju svedkyňu. 

VIDEO: Jasmina Alagič bola svedkom na svadbe Razije Trnačević

Jasmina Alagič, Razija Trnačević, svadba, (Zdroj: Instagram P.R.V.)

„Moja balkánska sestra dnes prijala meno lásky svojho života. Draga moja, mne je najväčšou cťou byť svedkom práve tejto lásky, pretože má obrovský príbeh, ktorá sa týka nás všetkých, pretože má neuveriteľnú hĺbku a čistotu a preto, že jej dĺžka bude večná bez toho, aby som vám to musela priať,“ napísala pod zábery s nevestou Jasmina. 

Krátke video zo svadby na svojom Instagrame zverejnil aj raper Patrik Rytmus Vrbovský. Nezaznamenáva však nevestu, ale pani Vrbovskú, ako v úlohe svedka podpisuje sobášne dokumenty. No a na záberoch vidno, aký netradičný outfit známa brunetka na túto významnú udalosť zvolila.

Na nohách totiž nemala lodičky, ako by sa možno očakávalo, ale biele tenisky od luxusného módneho domu Louis Vuitton. No a nesiahla ani po šatách, ale namiesto nich si obliekla modrý kostým. Treba však povedať, že ani nevesta nebola úplne odetá v tradičnom duchu - na sebe mala tyrkysové čipkované šaty po kolená a namiesto závoja jej vlasy zdobila čelenka z kvetov. Mladomanželom prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Jasmina Alagič zvolila pomerne netradičný outfit na svadbu.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič zvolila pomerne netradičný outfit na svadbu.  (Zdroj: Instagram P.R.V.)

Aj nevesta, cukrárka známa z markizáckej šou Masterchef, nebola oblečená úplne tradične.
Zobraziť galériu (6)
Aj nevesta, cukrárka známa z markizáckej šou Masterchef, nebola oblečená úplne tradične.  (Zdroj: Instagram R.T.)

 

Viac o téme: Jasmina Alagič Razija Trnačević
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu