Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Radikálna premena Tiny: FOTO Po rozchode si ostrihala vlasy a prefarbila sa na blond!

Radikálna premena Tiny! Zobraziť galériu (4)
Radikálna premena Tiny! (Zdroj: Instagram T.K.)

BRATISLAVA - Speváčka Tina je ako chameleón. Počas svojho života mala na hlave už rôzne vlasové kreácie, no s krátkymi zostrihom si ju pamätá málokto. Tmavá dlhá hriva bola dlho jej poznávacím znamením, v poslednom období fandila predĺženým afro copíkom. No zdá sa, že umelkyňa si najnovšie povedala, že je čas na zmenu. A to naozaj výraznú!

Tina sa zrejme rozhodla, že keď už, tak poriadne. Exotická speváčka najprv svojich priaznivcov prekvapila, keď počas víkendu na svojom Instagrame zverejnila zábery s ostrihanými vlasmi, ktoré si dala skrátiť približne po plecia. No aby toho nebolo málo, v rámci odvážneho zostrihu zaexperimentovala ešte viac a nechala si urobiť ofinu.

Tina si najprv nechala ostrihať vlasy
Zobraziť galériu (4)
Tina si najprv nechala ostrihať vlasy  (Zdroj: Instagram Tina)

Už v tomto momente si zrejme mnohí povedali, že ide o poriadnu zmenu. No to ešte nik netušil, že to  ani zďaleka nebolo všetko. V nedeľu sa totiž pochválila ďalšou novinkou a ukázalo sa, že na jej hlave neúradovali iba nožnice, ale aj štetec a farba. Tina si nechala svoju hrivu zosvetliť a nie iba o zopár odtieňov. 

Z dvojnásobnej maminy je najnovšie blondínka. Jej fanúšikovia zostali v absolútnom šoku. Tina totiž aktuálne na prvý pohľad pripomína hviezdu svetového rangu Jennifer Lopez. „Vyzeráš ako J-Lo,” či „Vyzeráš ako Jennifer Lopez. Ja že sa dala ostrihať,” píšu speváčke jej priaznivci a podobných komentárov sa pod príspevkom s jej premenou nachádza skutočne veľké množstvo. 

Speváčka Tina sa po zostrihu dokonca nechala prefarbiť na blond
Zobraziť galériu (4)
Speváčka Tina sa po zostrihu dokonca nechala prefarbiť na blond  (Zdroj: Instagram Tina)

Treba uznať, že táto zmena je naozaj osviežujúca a medzi komentármi sa nenašiel ani jeden, ktorý by sa niesol v negatívnom duchu. A čo hovoríte vy? Páči sa vám Tinin nový look? 

Viac o téme: Tina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu