Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nádherná novinka jojkárskeho moderátora: FOTO Čakáme bábätko!

Do ich rodinky pribudne ďalší člen! Zobraziť galériu (4)
Do ich rodinky pribudne ďalší člen! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Máme tu pondelok a so začiatkom týždňa prišla aj radostná novinka známeho slovenského páru. Spevák a moderátor Thomas Puskailer s jeho manželkou Abbie sa pochválili nádhernou správou. Do ich rodiny pribudne ďalšie dieťatko!

Zo sympatických manželov sa tak už onedlho stanú dvojnásobní rodičia. To, že krásna Abbie nosí pod srdcom bábätko, oznámil Thomas prostredníctvom svojho Instagramu. „Chcem sa s vami všetkými podeliť o radostnú správu, že naša rodina sa rozrastie a čakáme naše druhé dieťatko,” napísal Thomas.

Puskailerovci sa už takmer 3 roky tešia zo synčeka Noaha, ktorý sa narodil v januári 2018 a už onedlho z neho bude veľký brat. 

V roku 0218 Abbie priviedla na svet synčeka Noaha, onedlho sa s Thomasom stanú dvojnásobnými rodičmi
Zobraziť galériu (4)
V roku 0218 Abbie priviedla na svet synčeka Noaha, onedlho sa s Thomasom stanú dvojnásobnými rodičmi  (Zdroj: Instagram A.P.)

„Aj v tomto období, v ktorom sme, sa dejú zázraky. Sme neskutočne šťastní, že sa môžeme stať dvojnásobnými rodičmi,” dodal večne usmiaty umelec, ktorý tak má ďalší obrovský dôvod na radosť. Pri oznámení o tom, že je jeho milovaná Abbie v očakávaní, sa pochválil aj ich novými spoločnými fotkami, kde už blondínke vidno tehotenské bruško. A opäť jej to mimoriadne pristane. 

Šťastnej rodinke k očakávaniu bábätka srdečne gratulujeme a prajeme im najmä veľa zdravia! 

Viac o téme: Thomas PuskailerAbbie Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu