Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozné chvíle pre Kalisovej ex: Pred rokom záhadná smrť expriateľky a teraz... Prišiel o najkrajšiu spomienku na ňu!

Viola a Michal kedysi tvorili pár. Zobraziť galériu (3)
Viola a Michal kedysi tvorili pár. (Zdroj: Facebok VM a MM)

BRATISLAVA - Minulý rok Michal Menkyna oplakával svoju bývalú priateľku, s ktorou mal aj po rozchode dobré vzťahy. Niekto však Viole 11. novembra 2019 pravdepodobne siahol na život. A teraz Michal prišiel aj o vzácnu spomienku na ňu. 12 rokov mu robila spoločnosť sučka, ktorú mu brunetka darovala ešte počas ich vzťahu. Teraz ju nasledovala do neba.

Smrť učiteľky Violy pre rokom doslova šokovala verejnosť. Nové poznatky v prípade naznačujú, že zranenia si mohla privodiť aj pádom, nemuselo ísť o cudzie zavinenie. Polícia však stále pracuje aj s verziou násilnej smrti. 


Rok od záhadnej smrti Violy (†34): Nová lekárska správa naznačuje mrazivý scenár, prípad nie je na konci


Isté je len to, že rodine, známym a priateľom už krásku nikdy nikto nevráti a jej stratu stále bolestne pociťujú. Medzi inými aj Michal Menkyna, ktorý donedávna chodil s moderátorkou Miriam Kalisovou. Už pred rokom sa objavili jeho fotografie s Violou, no eventový manažér ich vzťah nekomentoval. 

Viola sa stala obeťou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-V.M.)

Až teraz pre topky priznal, že naozaj v minulosti tvorili pár. „S Violkou sme boli partneri, ale to už bolo veľmi dávno. Dlhé roky sme boli blízki kamaráti,” prezradil nám. Bohužiaľ tak urobil pri veľmi smutnej príležitosti. 

V týchto dňoch totiž do neba odišiel jeho psík Bella. A sučku mal Michal práve od svojej expartnerky. Takmer presne rok po Viole teda prišiel aj o milovanú spoločníčku a zároveň spomienku na brunetku, ktorej život vyhasol za záhadných okolností. 

O túto bolesť sa podelil aj na Facebooku, kde zároveň aj poďakoval Viole za to, že mu psíka darovala. 

Hrozné chvíle pre Kalisovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook MM)

Viac o téme: Michal Menkyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu