Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česká hviezdička je pozitívna na koronavírus: Šiesty deň... Odpočítavam minúty!

Česká hviezdička je pozitívna na koronavírus! Zobraziť galériu (4)
Česká hviezdička je pozitívna na koronavírus! (Zdroj: Instagram D.M.)

PRAHA - Už niekoľkokrát sme sa presvedčili o tom, že nový koronavírus neobchádza ani známe osobnosti a mnoho z nich s touto pliagou bojuje. Pred niekoľkými dňami bola pozitívne testovaná aj česká hviezdička Dominika Myslivcová. A takto to prežíva!

O tom, že je pozitívna, informovala až 6 dní po tom, čo sa dozvedela výsledky. Dominika by však o tom, že má Covid-19 vraj ani nevedela, keby nemusela podstúpiť testovanie kvôli ceste na Slovensko.

Patrí k tej skupine šťastlivcov, ktorým sa koronavírus v tele absolútne nijako neprejavuje. Napriek tomu však, samozrejme, musí absolvovať povinnú domácu karanténu. Svoj dobrý zdravotný stav pripisuje imunite, dodala aj to, že ľahší priebeh má možno vďaka tomu, že je veľa vitamínov. 

Dominika Myslivcová je pozitívna na nový koronavírus. Žiadne zdravotné problémy však nepociťuje.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Myslivcová je pozitívna na nový koronavírus. Žiadne zdravotné problémy však nepociťuje.  (Zdroj: Instagram D.M.)

No karanténa ju už pomaly ale isto prestáva baviť, keďže jej stav si oddych, liečbu a ležanie v posteli vôbec nevyžaduje. „Dnes mám šiesty deň. Všetko upratané, vyprané na dvakrát a už odpočítavam minúty. Dnes som sa teda s dovolením trošku vyfikla, už ma nebaví celé dni tráviť v teplákoch s drdolom. Navyše ten pocit, keď náhodou stretnete zrkadlo,” napísala Dominika k záberu, kde sa aj napriek domácej izolácii nahodila do koženej minisukne a bielej košele s poriadne hlbokým výstrihom. Nuž, aj takto sa dá prežívať nákaza Covidom-19...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HowIwear white shirt... Krásný den všem z karantény, dnes mám 6. Den všechno uklizeno, vypráno na dvakrát a už opravdu odpočítávám minuty.. Dnes jsme se teda s dovolením trošičku vyfikla, už mě nebaví celé dny trávit v teplákach a drdolem.. navíc ten pocit, když náhodou potkáte zrcadlo uff...Takže díky bohu za dnešní další fashion výzvu s @bonprix.. ..tentokrát jsem dostala za úkol obléct bílou košili..co myslíte, zvládnete to lépe? Pokud se chcete taky zapojit do této výzvy, tak hoď hashtag #HowIWear @bonprix #bonprix #bonprixitsme ..Jinak všimli jste si jak Fendi na paničku zálibně kouká? Já ho prostě nejvíc miluji.. PS:moooc děkuji všem za krásné zprávy, které mi píšete do directu ohledně covidu.Mám jich neskutečně moc, takže bohužel nezvládam odepisovat všem. Ale moc si toho vážím a mám vás ráda! #dominikamyslivcova #pinkslivcová #prvnifotkanastativ #doceladobryne? #ootd #karantenalife #karantenastyling #housewife #čaukymňauky

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova),

Viac o téme: KoronavírusDominika Myslivcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu