Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herci prišli do štúdia a... Všetci šiesti sa NAKAZILI, aj Evík zo Slunce, seno!

Petr Čtvrtníček a Jaroslava Kretschmerová Zobraziť galériu (7)
Petr Čtvrtníček a Jaroslava Kretschmerová (Zdroj: stream.cz, FS Barrandov)

PRAHA - Prišli do práce a netušili, že si odtiaľ odnesú nový koronavírus... Ako sme na Topkách už informovali, český herec Petr Čtvrtníček (56) skončil nedávno kvôli nákaze na JIS-ke. Ako najnovšie vyšlo najavo, bol súčasťou šestice, ktorá si chorobu odniesla z nahrávacieho štúdia. Patrí medzi nich aj Evík zo Slunce, seno..., teda herečka Jaroslava Kretschmerová (65).

Všetci herci prišli do nahrávacieho štúdia v pohode, nikto z nich vraj nemal príznaky a necítili sa chorí. Po nahrávaní audioknihy Strašidlo cantervillské však u nich prepukol koronavírus. Už sme písali o Petrovi Čtvrtníčkovi, ktorému sa stav skomplikoval natoľko, že nemohol dýchať a skončil na JIS-ke. 

Petr Čtvrtníček
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Stream.cz)

Okrem neho sa nakazila aj Jaroslava Kretschmerová známa z trilógie Slunce, seno, Jan Hartl (68) z filmu Vesničko má středisková a ďalší traja herci – Růžena Merunková (80), Tereza Císařová (26) a Ondřej Rychlý (28). 

„Chopili sme sa šiestich mikrofónov, točili ako o život a potom sme zistili, že sme všetci nakazení. Čtvrtníček skončil v nemocnici, Rychlý bol na tom mizerne, lebo zvracal, a my ostatní sme mali celkom ľahký priebeh tej nákazy,” opísala pre Aha! najstaršia z hereckého osadenstva. 

Růžena Merunková
Zobraziť galériu (7)
Růžena Merunková  (Zdroj: CT)

Samotná Merunková  mala bolesti hlavy, suchý kašeľ, teplotu a bola nesmierne unavená. „Najhoršia bola tá únava. Stačila maličká námaha a hneď som sa hodila do postele. Šestnásť dní som nevyšla z bytu, už mi je ale dobre,” prezradila. 

Jediný, kto mal s audioknihou tiež dočinenia a nenakazil sa, bol Jiří Lábus. Ten totiž nahrával svoje časti úplne sám. 

Jaroslava Kretschmerová
Zobraziť galériu (7)
Jaroslava Kretschmerová  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Petr ČtvrtníčekJaroslava KretschmerováJan Hartl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu