Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrť 6-týždňovej vnučky: Česká speváčka pozná výsledky pitvy... Takto dievčatko zomrelo!

Marie Pojkarová v máji tohto roka prišla o len 6-týždňovú vnučku. Zobraziť galériu (5)
Marie Pojkarová v máji tohto roka prišla o len 6-týždňovú vnučku. (Zdroj: Instagram MP)

PRAHA - V júli tohto roka sme na Topkách informovali o obrovskej tragédii, ktorá sa stala u našich západných susedov. Česká speváčka Marie Pojkarová (64) prišla o svoje len 6-týždňové vnúčatko. A rodina v týchto chvíľach už pozná výsledky pitvy. Takto dievčatko zomrelo.

Len chvíľu sa česká speváčka Marie Pojkarová tešila z toho, že sa z nej stala dvojnásobná babka. Jej synovi sa v apríli narodila dcérka Valerie, no už 6 týždňov po tom, čo prišla na svet, sa s ňou museli aj rozlúčiť. „Som z toho zničená. Malá sa 7. apríla narodila a šesť nedieľ presne po tom sme o ňu prišli,“ potvrdila v júli smutnú správu speváčka. 


Česká speváčka v slzách: Zomrela jej vnučka... Mala len 6 týždňov!


Príčinu smrti malého dievčatka vyšetrovala polícia. „Čaká sa na výsledky pitvy, nechcem nikoho obviňovať, ale nesiem to veľmi ťažko,“ netajila zarmútená babka. Bábätko zomrelo v noci z 23. na 24. mája, podľa dostupných informácií s ním bola mama aj s druhým dieťaťom u svojej kamarátky. Ráno ale našli dievčatko bez známok života. 

Okamžite na miesto dorazila záchranka, no dieťatku už nebolo pomoci a prípadom sa začali zaoberať kriminalisti. Objavili sa dokonca špekulácie o tom, že Valeriu v noci zaľahol súrodenec a agentúra Aktu.cz dokonca uviedla, že policajti mame namerali 1,5 promile alkoholu. Výsledky pitvy však cudzie zavinenie vyvrátili. 

„Na základe vykonanej pitvy, výsledkov znaleckého skúmania a prehliadkou tela bolo zistené, že dieťa zomrelo bez cudzieho zavinenia. Na základe týchto skutočností kriminalisti prípad odložili. V súlade s platnými právnymi normami vzhľadom k veku dieťaťa nebudeme ďalšie informácie poskytovať,“ povedal českému Blesku policajný hovorca Jan Rybanský.

Marie Pojkarová so synom a nevestou.
Zobraziť galériu (5)
Marie Pojkarová so synom a nevestou.  (Zdroj: Facebook M.P.)

Viac o téme: Marie Pojkarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu