Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zohyzdená tvár českej speváčky (61) po nechcenom »botoxe«: Preboha, to ako vyzerá?!

Marie Pojkarová Zobraziť galériu (4)
Marie Pojkarová (Zdroj: Super.cz/Archív M.P.)

PRAHA – Fú, tak toto už nie je žiadna sranda! Kontroverzná česká speváčka Marie Pojkarová (61), ktorá sa okrem pofidérnych piesní preslávila aj údajným mileneckým vzťahom s takmer o 20 rokov mladším Bohuš Matušom (43), má poriadny problém! Jej pery totiž po nedávnej nehode pripomínajú čudo, ktoré by jej závideli aj najznámejšie plastikové bábiky zo Slovenska!

Teda až na to, že Marie si za svoj výzor ani náhodou nemôže sama. V Česku populárna speváčka totiž doplatila na doterný hmyz, ktorým sa to v tomto ročnom období vonku len tak hemží. „Išla som so sestrou Helenou na výlet do Karlových Varov. Zastavili sme sa cestou v jednej vyhlásenej reštaurácii, na záhradke ma tam bohužiaľ ale začala otravovať osa,“ povedala pre české super.cz Pojkarová, ktorá si myslela, že sa potvory zbaví tým, že ju zavrie pod tácku.

Tento manéver by možno aj zabral, keby sa nakoniec speváčka nad osou nezľutovala a nerozhodla sa vypustiť ju. „Tá potvora ale rýchlo preletela priamo do fľašky s pitím. To som si nevšimla, a tak ma dvakrát bodla do pery,“ opísala Marie nepríjemný zážitok, ktorý má za následok obrovský opuch na ústach. Obsluhujúci personál  sa síce okamžite snažil blondínku ratovať pomocou cibuľového obkladu, no ten už na zmiernenie rastu kačacej pery nemal žiadny účinok.  

Pera Marie Pojkarovej narástla do obrích rozmerov.
Zobraziť galériu (4)
Pera Marie Pojkarovej narástla do obrích rozmerov.  (Zdroj: Super.cz/Archív M.P.)

„Nikdy som nebola alergická, ale tu sa okamžite reakcia dostavila. Príšerne som opuchla,“ nechápala celú situáciu Marie, ktorej osa spôsobila aj ďalšie problémy. Okrem toho, že mala v ten deň v pláne spevácke vystúpenie, háčik nastal aj počas konzumovania potravy. „Polievku som si musela do pusy nalievať ako do miešačky,“  dodala vtipne speváčka, ktorej stav sa už podľa super.cz zlepšil. 

Viac o téme: Marie Pojkarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu