Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prasklo tajomstvo makrizáckej farmárky: Tehotenstvo... Musela ísť na potrat!

Musela ísť na potrat! Zobraziť galériu (4)
Musela ísť na potrat! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dobieha ju karma? Dnešný diel markizáckej farmy bude podľa ukážky naozaj výdatný. Zlatým klincom bude moment, kedy budú na statku riešiť nečakanú situáciu. A síce tehotenstvo 25-ročnej Rebeky. No to ani zďaleka nie je všetko!

Mladá brunetka si na samote ďaleko od reality celkom užíva. V bežnom živote zanechala priateľa, s ktorým sa vraj po vypadnutí plánuje rozísť, následne skončila v náručí Erika, no a najnovšie si intímnosti užíva s farmárskym frajerom svojej kamarátky Nikol. Po tom, čo si hneď po jej vypadnutí podgurážení alkoholom dopriali vášnivé chvíľky, prišiel pre divákov ďalší šok. 

Galéria: Rebeka Hlavatá
Rebeke zostalo nevoľno, zvracala a následne jej Bea s Katkou vypýtali od produkcie tehotenský test, keďže ona sama sa hanbila. Keď spoločne s dievčatami začali preberať príznaky, ktoré naznačujú, že tmavovláska by naozaj mohla byť "v tom", preriekla sa, že počas toho, ako bola tehotná prvýkrát, mala mala enormne dlhú menštruáciu. 

Rebeka si momentálne na farme užíva s Henrichom Kuľkom, ktorého prebrala po vypadnutej Nikol Fridrichovej
Zobraziť galériu (4)
Rebeka si momentálne na farme užíva s Henrichom Kuľkom, ktorého prebrala po vypadnutej Nikol Fridrichovej  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Stav Rebeky Hlavatej naznačuje, že by mohla byť tehotná
Zobraziť galériu (4)
Stav Rebeky Hlavatej naznačuje, že by mohla byť tehotná  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Napokon otvorene priznala, že v očakávaní bola ešte, keď mala 18-rokov. Dieťatko si však nenechala a ako hovorí, musela absolvovať potrat, keďže muž, s ktorým prírastok čakala, vraj nebol ten správny. Momentálne to ale podľa vlastných slov ľutuje, hoci aktuálne by jej tehotenstvo vraj opäť skomplikovalo plány. 

Ako sme spomínali, s mužom, ktorý ju vonku čaká, sa údajne plánuje rozísť a po Farme chce odísť do Ameriky. Uvidíme teda, či tam nakoniec nevycestuje aj s malým prírastkom...

Viac o téme: FarmaRebeka Hlavatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu