Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pobúrená Šóošová: Je to ľudská zloba a egoizmus!

Lenka Šóošová Zobraziť galériu (2)
Lenka Šóošová (Zdroj: Instagram LS)

BRATISLAVA - Aj niektoré známe tváre zľahčujú koronavírus a opatrenia proti jeho šíreniu. K tejto skupine ale jednoznačne nepatrí markizácka moderátorka a dvojnásobná mama Lenka Šóošová...

Lenka patrí do tímu Markízy a práve táto televízia sa enormne zasadzuje za nosenie rúšok. Na sosiálnych sieťach dokonca so svojimi moderátormi spustila iniciatívu #verimvrusko. 

Galéria: Lenka Šóošová

Napriek tomu sa Šóošová evidentne stretáva s mnohými ľuďmi, ktorí rúška a opatrenia zľahčujú, či sa im dokonca priamo vysmievajú. A nenechalo ju to chladnou. „Snažím sa tu nemoralizovať a vždy, ale vždy, sa snažím pochopiť, ak má niekto iný názor. No bez mučenia priznávam, že teraz mi to nejde! Čelíme tu totiž vírusu, ktorým je ľudská zloba a egoizmus,” napísala na Instagram. 

Pobúrená Šóošová:  Je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.S.)

Ako ďalej uviedla, zľahčujúce vyjadrenia strácajú okamžite význam, keď ide o našich vlastných príbuzných, ktorých chce každý prirodzene chrániť. „Sme len takí silní ako najslabšie články z nás. Preto, prosím, nikdy vo falošnom boji za vlastnú slobodu bez obmedzení nestraťme sami seba,” vyzvala svojich sledovateľov. „Buďme opatrí, má to zmysel,” dodala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snažím sa tu nemoralizovať a vždy, ale VŽDY sa snažím pochopiť ak má niekto iný názor. No bez mučenia priznávam, že teraz mi to nejde! Čelíme totiž vírusu, ktorým je ľudská zloba a egoizmus.🦠Urážame Milana Kňažka a jeho úprimnú snahu varovať nás pred následkami choroby, ktorá môže byť zajtra i našim problémom.. Uverili sme vo vlastnú nedotknuteľnosť.. Smejeme sa z ľudí, ktorí majú strach, hoci nepoznáme jeho korene. Ale: za mnohé ochorenia, ktoré nás robia krehkými vočí chrípke či Covid si vždy sami nemôžeme. Veď chránime napríklad aj choré deti. ☝🏻Fakt, že starí by umierali aj tak stráca význam, ak prídete o vlastných rodičov či starých rodičov☝🏻Sme len takí silní, ako najslabšie články z nás. Preto, prosím nikdy vo falošnom boji za vlastnú slobodu bez obmedzení nestraťme sami seba. Mnohí z nás by dali aj život za to, predĺžiť život milovaného čo len o pár dní bez ohľadu na jeho vek. Mnohí z nás by sa vzdali všetkého, ak by sa vrátilo to o čo prišli. Budme opatrní - má to zmysel. Lebo ak sa nás aj nedotkne korona, môžno nebude v nemocnici priestor ani pre obyčajné slepé črevo.. a to snáď, verte či nie môže prekvapiť mladých, zdravých aj silných.. ale aj tých, čo si to o sebe len myslia. Buďme v rúškach ľudskí! ❤️ #verimvrusko

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Raimanová (Šóošová) (@lenkasoosova),

 

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu